כללי דוגמא נוספת לכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
נראה לי שלאשכול הקודם לא נכנסים כבר, אז אני מעלה מחדש.
חשוב לי מאד שזה יצא טוב. יש כמה דברים שהחלטתי באמת לא לשנות - הפס, והמשפט ההפוך.

השאר פתוח להערות/הארות.
יש לי עד הצהריים להחליט אם ללכת על שינוי כל שהוא והשבחה, או לא. אני צריכה להציג כרטיסי ביקור עוד שבועיים בתערוכה, לכן זה חשוב לי שהם ייראו טוב.

קבצים מצורפים

• business card.jpg
    KB 120.3 · צפיות: 12
  • business card2.jpg
    KB 124.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הפונט של "תימנתי עיצוב מזוית שונה" הקודם עדיף לדעתי

• הוסף לסימניות
הקליגרף?

ומה לגבי השאר?

• הוסף לסימניות
בצד האחורי- הייתי עובדת טיפה על הריווחים שבטקסט שלמטה,
זה יצר גוש שהטקסט שבתוכו די מפוזר (עם "חורים" במקומות מסוימים)

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו מעלי הכל יפה חוץ מהצד האחורי. הגוש של הטקסט בעייתי ודורש סידור מיידי...

• הוסף לסימניות
אוליאפשר להעיז לבקש אם לא להפוך את המשפט מתחת ללוגו לפחות לכתוב אותו בפונט יותר קריא? הוא נראה לי קצת מסובך.
את כל התוכן שכתבת מאחורה: באופן כללי אפשר להקטין.
אם זה אמור להיות משחקי טיפוגרפיה- אז עד הסוף עם שינויים יותר קיצוניים. זה לא מספיק ברור מה קורה שם.
רב הצלחות!

• הוסף לסימניות
מדי עושה כאב ראש להבין מה הולך שם....
זה יכול ליצור מצב שמי שמסתכל על הכרטיס בתת מודע מיד לא יאהב אותו,

וחבל...

• הוסף לסימניות
גינגית - את הרבה יותר מזה...
הפונט לא טוב וגם הטיפוגרפיה לא משהו, בקיצור - הקודם כבר עדיף (את לא נפגעת ממני, נכון?!)
תנסי אולי ליצור מהשם משהו מעניין עם האותיות / סימבול מעניין יותר שיוכלו לעזור לך בהמשך העיצוב.
ככה זה נראה פשוט וללא אמירה - וחבל - העבודות שלך שוות כרטיס טוב יותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה