כללי דוגמא של חשבונית/קבלה של עוסק פטור?

• הוסף לסימניות
פתחתי עוסק פטור ואני רוצה לדעת איך לעצב את החשבונית/קבלה. אם למישהו יש דוגמא של חשבונית כזו, אודה לכם.

בעצם הייתי מעדיפה לעשות זאת ממוחשב, יש תוכנה? זה חוקי?

ואיפה הכי זול להדפיס פנקסי קבלות/חשבוניות?

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
לעוסק פטור אין חשבוניות אלא קבלות בלבד.

• הוסף לסימניות
אם אין לכם מטרה להרשים מישהו עם הקבלות, ניתן לקנות פנקס קבלות עם נייר כימי לעוסק פטור (זעיר) בחנות למכשירי כתיבה, ולקנות חותמת (משתנה או רגילה) חבל על הכסף וההשקעה בקבלות.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת טרמפ על האשכול...
בקשו ממני לעצב קבלות, יש למישהו דוגמא?

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• קבלה.jpg
    KB 108.7 · צפיות: 651
  • הוסף לסימניות
זהו הבנתי שלא חשבוניות אלא קבלות.
רציתי לראות דוגמא אבל בינתיים מצאתי משהו בנט.

אני חושבת שכגרפיקאים, אין הרבה ברירות אלא להרשים לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;343966:
אני חושבת שכגרפיקאים, אין הרבה ברירות אלא להרשים לא?

זה נכון, אבל לא צריכים להרשים דווקא בקבלה שהולכת לפח מיידית, או במקרה הטוב עוברת לידי הנהלת חשבונות. הרי מי שמקבל את הקבלה כבר ביצע את העבודה ואין צורך להרשים אותו, ולאחרים זה הרי לא יגיע.

לדעתי אם רוצים להרשים ניתן לצרף מכתב כעין קבלה עם פירוט וכדו', ולצרף לזה את הקבלה הידנית (הרשמית).

• הוסף לסימניות
לי יש את תוכנת עסקית, שדרכה אני מפיקה קבלות (אני גם עוסק פטור) היא לא עולה מאוד יקר והיא ממש נוחה ומצויינת!
http://www.iskit.biz/
בהצלחה! ושבעז"ה עוד השנה תזכי להיות עוסק מורשה.....;)

• הוסף לסימניות
בעלות של 200 ש"ח [לא כולל מע"מ] אני חושבת שאדפיס קבלות. נראה קצת יותר מקצועי. במילא עוסק פטור עושה רושם קטן, לפחות שהחלק הזה ייראה כמו משהו.

• הוסף לסימניות
כן, אבל אם נגמרים לך הפנקסים, זה עוד 200 ש"ח לא כולל מע"מ ועוד.... אז נכון שזה לא נגמר כ"כ מהר אבל בכ"ז
וחוצמיזה אם את רוצה בשביל הרושם, קבלה מודפסת שהכל כתוב במחשב ולא בכתב יד, עושה רושם הרבה יותר טוב.....

• הוסף לסימניות
אני מצרפת לך דוגמא של הקבלה:

קבצים מצורפים

• קבלה מהתוכנה-01.jpg
    KB 275.8 · צפיות: 471
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;344482:
אני מצרפת לך דוגמא של הקבלה:

תן קצת פרטים על התוכנה הזאת, כמה זה עולה לחודש וכו'
בבקשה, כמובן...

• הוסף לסימניות
היא לא עולה לחודש, המחיר שלה חד פעמי בסביבות 1300 ש"ח.

• הוסף לסימניות
כזה יקר? לא שווה בגרוש. אז את מכינה לך גריד במחשב וכל פעם מדפיסה נתונים ללקוח. בשביל מה צריך תוכנה בשביל זה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;344867:
כזה יקר? לא שווה בגרוש. אז את מכינה לך גריד במחשב וכל פעם מדפיסה נתונים ללקוח. בשביל מה צריך תוכנה בשביל זה??

זה בדיוק מה שאני אמרתי שניתן להדפיס מכתב יפה מהמחשב לכל לקוח, ובשביל ניהול הספרים מצמידים קבלה רשמית פשוטה.

לצורך ניהול ספרים חייבים ספר כרוך, או תוכנה שמאושרת ע"י מס הכנסה, לכן א"א להדפיס קבלה פשוטה מהמחשב.

• הוסף לסימניות
ניהול ספרים לעסק פטור???

• הוסף לסימניות
ברגע שפתחת עסק - חייבים ניהול ספרים.

חובת ניהול ספרים תקין לכל סוגי ה"עוסקים" במלאכה.
בהצלחה בעסק החדש.

• הוסף לסימניות
אוקי, אבל אם אני מדפיסה לעצמי קבלות רגילות. מה הבעיה להכניס אותם ל'ספר'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;344873:
ניהול ספרים לעסק פטור???

חובה לנהל ספרים, לא הייתי מציע לאף אחד להיתפס ללא ספרים.

בפרט אם מפרסמים לוגו על מודעות הפירסום, כי כשהם יבואו לחשב את ההכנסות הם יעשו את זה בדרך שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;344889:
אוקי, אבל אם אני מדפיסה לעצמי קבלות רגילות. מה הבעיה להכניס אותם ל'ספר'?

ההגדרה של ספר כרוך הוא, התנאים המצטברים הבאים:
1. אין אפשרות למחוק רשומה.
2. הרשומות ממוספרות באופן אוטומטי במיספור עוקב.
3. איו קובץ זמני.
ולכן צריכים תוכנה מאושרת ע"י מס הכנסה, או ניהול פנקס ידני, שהוא מתאים להגדרה - ספר כרוך</O:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה