עזרה דוגמא של שמלה חגיגית מחנות מאהבל שברחוב יפו

• הוסף לסימניות
20180320_122800.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שימו לב הפתח העליון נראה רחב כי לפני ביצוע התמונה לא סגרתי את הבגד בגב. אך מספיק בהחלט חולצת בסיס רגילה

• הוסף לסימניות
וואהו חיפשתי את השם של החנות הזו!!
הייתי בחתונה ומשפחת החתן לבשה שמלות מדהימות כששאלתי מהיכן הן השכירו אותן הן אמרו שהן קנו ביפו במחיר של חצי מהשכרה !!
הן אמרו לי את שם החנות ומשום מה היא לא נכנסה לי לראש!
תודה לך!!

• הוסף לסימניות
מה באמת בערך המחירים בחנות הזו?
כמה עולות שם שמלות?

• הוסף לסימניות
זה לא שהמחירים יותר מידי בריצפה כי בכל זאת הוא לא מכירת מלבושי כבוד (שאגב מדהים שהם בכל מכירותיהם מקפידים להביא אך ורק מוצרי איכות ונאים לחלוטין והכל באמת במחירי ריצפה לחלוטין) אבל לחלוטין הרבה הרבה יותר זול מכמעט כל החנויות שאת מכירה אפילו עם כל המבצעים שלהם בגאולה וברבי עקיבא..

וההיצע שלו הוא באמת ענק

• הוסף לסימניות
זה לא שהמחירים יותר מידי בריצפה כי בכל זאת הוא לא מכירת מלבושי כבוד (שאגב מדהים שהם בכל מכירותיהם מקפידים להביא אך ורק מוצרי איכות ונאים לחלוטין והכל באמת במחירי ריצפה לחלוטין) אבל לחלוטין הרבה הרבה יותר זול מכמעט כל החנויות שאת מכירה אפילו עם כל המבצעים שלהם בגאולה וברבי עקיבא..

וההיצע שלו הוא באמת ענק
מה הטווח של המחירים??

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול כמה עלה?
לנו הוא עשה באמת מחיר מטורף בריצפה. לא יודעת למה אבל כנראה בורא עולם ככה הכניס לו בלב הטוב שלו כלפי בני תורה, אבל זה לא משקף את כלל המחירים אצלו, אך כאמור עדיין זה הרבה יותר זול לפחות מרוב החנויות בשכונותינו..

• הוסף לסימניות
0544998001
זה הטלפון של בעל החנות. מי שרוצה לברר פרטים קודם ההגעה שתתקשר אליו ישירות.
אגב, מאוד חשוב שיווכח להבין שיודעים להעריך את ההוגנות שלו במחירים סבירים וכו' לכן נא ציינו לו שמפציצים עליו שבחים טובים בפורום ענק פנים חרדי.

כך אני עושה כשאני מגיע למקומות מומלצי פורום פרוג..

• הוסף לסימניות
0544998001
זה הטלפון של בעל החנות. מי שרוצה לברר פרטים קודם ההגעה שתתקשר אליו ישירות.
אגב, מאוד חשוב שיווכח להבין שיודעים להעריך את ההוגנות שלו במחירים סבירים וכו' לכן נא ציינו לו שמפציצים עליו שבחים טובים בפורום ענק פנים חרדי.

כך אני עושה כשאני מגיע למקומות מומלצי פורום פרוג..
זה נראה שהולך להיות שם מפגש של כל "פרוג"...:):):)

• הוסף לסימניות
וואהו חיפשתי את השם של החנות הזו!!
הייתי בחתונה ומשפחת החתן לבשה שמלות מדהימות כששאלתי מהיכן הן השכירו אותן הן אמרו שהן קנו ביפו במחיר של חצי מהשכרה !!
הן אמרו לי את שם החנות ומשום מה היא לא נכנסה לי לראש!
תודה לך!!
אני בטוחה שאחרי שכמה ממשתתפי הפורום יבינו שבסך הכל שווה להם לבדוק וללכת לראות ולבסוף יצאו מאושרות עם ביגוד יפהפה ומעולה ובמחיר מצויין והוגן, הם יחזרו כאן בפורום כהכרת הטוב להודות לעדכוני החשוב ויפרסמו זאת לשאר המפקפקים בטהרת כוונתי לתועלת הרבים נטו

• הוסף לסימניות
אשמח לכתובת מדויקת של החנות
ושעות פתיחה אם אפשר

• הוסף לסימניות
יפו 63 בירושלים.
זה יוצא בין 'יפו מרכז' לדוידקה.

(השמלות שם פחות מתאימות לאלו שמתלבשות בסגנון חסידי).
לא הייתי, לא ראיתי.
אבל לפי התמונה לדוגמה- השמלות שם גם לא מתאימות למי שמתלבשת בסגנון מכובד בהשמטת ה'חסידי'.

• הוסף לסימניות
אל תתחילו להכניס משפטים שיגרמו למי שכן אוהבת וכן מוצאת את עצמה נאה ומכובדת בבגדים אלו- לפקפק

מי שהעלתה עשתה חסד עם מגוון רחב של נשים ועל כך תודה וברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה