דוגמית מהעיתון

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לעלות בהודעה שפתחתי קודם, אז הנה התמונות.
כל ההערות יתקבלו בברכה רק שתעו שאני לא גרפיקאית, רק מורה והכל נעשה בוורד ובפאוורפוינט.
תהנו!!!
נשמח לקבל איורים לפורים!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(הילדה שמציירת נתרמה לנו על ידי אחת הצדיקות מפה שאני לא יודעת אם היא חפצה בפרסום שמה המלא פה)

קבצים מצורפים

• IMG_20170208_224125045.jpg
    IMG_20170208_224125045.jpg
    KB 678.1 · צפיות: 26
  • IMG_20170208_224134442.jpg
    IMG_20170208_224134442.jpg
    KB 577.9 · צפיות: 21
  • IMG_20170208_224147029.jpg
    IMG_20170208_224147029.jpg
    KB 730.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בתור מי שקבלה את העיתון של חנוכה לא הייתי מעלה בקצה דעתי שאת לא גרפיקאית!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכם!!!

• הוסף לסימניות
אז זה באיטלקית! מגניב!
והכל מאוד יפה!
מי אחראית על הקומיקס אפשר לומר? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2432480:
אז זה באיטלקית! מגניב!
והכל מאוד יפה!
מי אחראית על הקומיקס אפשר לומר? :)

זה נראה איורים של אביגיל כהן

• הוסף לסימניות
כן, זה באיטלקית.....
הקומיקס ניתן לנו באדיבות עיתון קומיקס. אין לי מושג מי המאיירת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה