דוגמן הבית

• הוסף לסימניות
משהוא משהוא!

• הוסף לסימניות
יפה מאד! רקע, צבעים, חבל"ז!

• הוסף לסימניות
הרקע, גיוון מהמם ללבן החד גוני ;)

תמונות יפיפיות!

• הוסף לסימניות
חתיך!!
תמונות מהממות!
האחרונה הכי יפה לטעמי

• הוסף לסימניות
שילוב צבעים, תאורה, תנועה
מעולה!

• הוסף לסימניות
מקסים!
לדעתי כמובן לרכך את האור האחורי על המתוק דווקא ולאו דווקא על ה.. איך קוראים לו.. שהוא משחק אתו..

• הוסף לסימניות
תתחדשי!
הבלונדיני שלו - מוסיף המון חיות לאפור
תאורה יפה - וכמו שאמרו קודם תנסי להחליש את האחורית

• הוסף לסימניות
רותי, תמונות מדהימות!!
דומה לך הבחור :)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
דוקא יש לי חולשה לתאורה אחורית חזקה מעט, כי זה נותן הילה יפה על השיער ועל קצה הגוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1186385:
תודה לכולם :)
דוקא יש לי חולשה לתאורה אחורית חזקה מעט, כי זה נותן הילה יפה על השיער ועל קצה הגוף
גם אני אוהבת
אבל תסתכלי בתמונה הראשונה על קטעי האור שנוצרו על הפרצוף
ובתמונה האחרונה - על ההצללות הקטנות שנוצרו
אם תרככי ותורידי מעט מהעוצמה חושבני שהבעיה תיפתר
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1186389:
גם אני אוהבת

תודה :) אנסה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
אני רואה שאת עושה חיל עם הציוד!

יופי של תאורה

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו!!!!
וכמובן תתחדשי.....
שילך לך בקלות,

לגבי התאורה דווקא אני אוהבת את זה מאוד ככה
זה כנראה ענין של טעם
יש קצת אקשן (אם אפשר כך לקרוא לזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1186389:
גם אני אוהבת
הבעיה תיפתר?
לדעתי הבעיה לא קיימת, ואם תורידי את התאורה האחורית, תאבדי את הצלצול שלי לתמונה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1186564:
הבעיה תיפתר?
לדעתי הבעיה לא קיימת, ואם תורידי את התאורה האחורית, תאבדי את הצלצול שלי לתמונה..
בכל מקרה לא חלמתי להוריד את התאורה האחורית, אולי רק להנמיך אותה מעט, או לכוון יותר נכון.
כל הערה בונה ומשפרת את המבט שלי על התמונה.
ותודה לכולם על הפרגון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1186564:
הבעיה תיפתר?

אז הייתה מרוויחה צלצולים אחרים.
כמו שאומרים בלי רעש וצלצולים, אל תהיה קשוח :).
טירה צודקת לא בכוונה של בעיה, בכוונה של אי התאמה. היא גם לא אמרה או התכוונה להורדה של האור האחורי לגמרי.
יש דברים נכונים, ויש דברים תלויים בעיני המתבונן.
בתמונות אלו התאורה האחורית קשה!! לא ממש מתאים לסיטואציה או למה שהתמונות אמורות לשדר.
דעתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה