דוגמנות בעולם הפרסום החרדי - היתכן?

• הוסף לסימניות
לא מותג. מעצבת בשם אופירה אזרד.
האמת שעכשיו נכנסתי שוב ומחקו את עניין המחיר. כנראה משהו ביחצ"נות...

• הוסף לסימניות
כנראה טעות...

• הוסף לסימניות
דרך אגב, הידעת שפוקס השקיעו בקמפיין קולקציית החורף 10 מיליון ש"ח?
אין לי מושג כמה הולך לדוגמנים, אבל אני בטוחה שהדוגמנית שהם לקחו השנה לא עלתה להם זול... וד"ל.

• הוסף לסימניות
הלך אליה 3 מיליון דולר
הדוגמן השני לשם השואה קיבל 180.000 דולר..
עד כמה שזכור לי..

נו חברה (חרדים) מוכנים לשלם כאלה סכומים?
אני בטוחה שהשוק יפרח!

• הוסף לסימניות
אבל (שוב) הדוגמנים שם הם אנשים מפורסמים! אם לא החברה הזו שלוקחת אותם יש עוד עשר חברות שהיו רוצות לקפוץ על ההזדמנות...
מה שאין כן אצלנו כי לא מדובר בסלבריטיז אלא רק ב'פרצופים יפים' אם אתה לא מעוניין בקמפיין לא יתחנן אליך אף אחד פשוט ילכו חלאיש הבא ברשימה
אז בסדר אני מבינה שאין סיכוי שישלמו סכומים גבוהים מאד אבל מה שמשלמים היום זה סכומים ממש לא רלוונטים ולכן אין קופצים ואם יראו אותך בפרסומת תמיד יהיו אלו שיעירו הערות במקום לפרגן ולאחל בהצלחה..

• הוסף לסימניות
אוקי אנשים מפוסמים, ואם הם לא כ"כ מפורסמים רק "פנים יפות" אז התשלום ירד לחצי.
בציבור החרדי עדין לא ישלמו עשירית מזה...
לדעתי זה לא משהו שהולך להתפתח ב-10 שנים הקרובות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה