דודי הביישן והחששן

• הוסף לסימניות
שלא חייך אף חיוך קטן.

קבצים מצורפים

• DSC_0841_161x240.png
    KB 38.2 · צפיות: 17
  • DSC_0849_148x240.png
    KB 67.1 · צפיות: 15
  • DSC_0869_320x214.png
    KB 58.6 · צפיות: 16
  • DSC_0874-Recovered_320x214.png
    KB 68.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
למה שילד יהיה כ"כ עצוב? צריך לבדוק. לא את כמובן. מקווה שיש לו הורים ששמים לב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;1361319:
למה שילד יהיה כ"כ עצוב? צריך לבדוק. לא את כמובן. מקווה שיש לו הורים ששמים לב...

שושיה כבר ראיתי תמונות שלך ברמה יותר גבוהה
התמונה השמאלית למעלה חשוכה ואדומה
האמצעית נראית טובה רק לא ברור לי אם יש הפרדה בין השיער לרקע
בכלל, קשה להתרשם שהתמונות כל כך בקטן

• הוסף לסימניות
יש מצב שהפלאש לא הבזיק לך בראשון? הפוזות חמודות אפילו שהוא לא מחייך
הביצוע דרוש שיפור

• הוסף לסימניות
אספר לכם מה עומד מאחורי התמונות.

האמא התקשרה אלי בפתאומיות שהחליטו לערוך היום את התספורת...

תןך שעה העמדתי את הסטודיו, ביצעתי קצת ניסוי כלים. בינתיים האמא אמרה שלא נח לה עכשיו רק מאוחר יותר.

הגיע הזמן בו הייתי צריכה לצאת לעבודה ואז היא הופיעה, כך, מתוך לחץ שלי, לחץ שלה ולחץ של הילד. שהוא ילד ביישן מאוד וסגור ולוקח לו המון זמן להפתח.
אמרתי לאמא שתיקח בחשבון שזה מה שיקרה היא העדיפה תמונות קצת פחות והעיקר שיהיו תצלומים שלו לפני התספורת.
זה המקסימום שהצלחתי להפיק בלחץ הזה (אני אוהבת לעבוד רגוע ולזרום עם הילד.
תמונות שביצעתי ברוגע, רואים עליהם כי גם הילד נינוח וגם האמא.

זה הא' ב' שלי בצילום-רוגע וזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1361418:
אספר לכם מה עומד מאחורי התמונות.

האמא התקשרה אלי בפתאומיות שהחליטו לערוך היום את התספורת...

תןך שעה העמדתי את הסטודיו, ביצעתי קצת ניסוי כלים. בינתיים האמא אמרה שלא נח לה עכשיו רק מאוחר יותר.

הגיע הזמן בו הייתי צריכה לצאת לעבודה ואז היא הופיעה, כך, מתוך לחץ שלי, לחץ שלה ולחץ של הילד. שהוא ילד ביישן מאוד וסגור ולוקח לו המון זמן להפתח.
אמרתי לאמא שתיקח בחשבון שזה מה שיקרה היא העדיפה תמונות קצת פחות והעיקר שיהיו תצלומים שלו לפני התספורת.
זה המקסימום שהצלחתי להפיק בלחץ הזה (אני אוהבת לעבוד רגוע ולזרום עם הילד.
תמונות שביצעתי ברוגע, רואים עליהם כי גם הילד נינוח וגם האמא.

זה הא' ב' שלי בצילום-רוגע וזמן.
שושיה את כזו טובה!! יותר מידי טובה.. אל תתני ללקוחות לנהל לך את החיים.
דבר ראשון קחי טיפ זהב - אל תקבעי עם לקוחות שמתקשרים ושואלים אפשר להגיע היום? עוד חצי שעה ככה לקפוץ? בדיוק הילדה שלי אחרי מקלחת יצאו לה תלתלים מהממים, אני רוצה 2-3 תמונות העיקר שיהיה מזכרת
גם אם באותו יום אין לך כלום ואת יושבת בבית משועממת
אלו בדיוק סוג הלקוחות שאחרי רבע שעה יגידו שהם לא יכולים בסוף או שיהיה איתם צרות כאלו ואחרות
אין כזה דבר להגיע כשאת יוצאת לעבודה
אתם קובעות שעה בצורה מסודרת (עדיף עם אישור ומייל ומקדמה אבל נניח שבשלב ראשון אפילו בלי זה)
היא לא מגיעה כשנוח לה ועל הדרך - בדרך לדלת את מבזיקה לה כמה תמונות
את קובעת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1361478:
שושיה את כזו טובה!! יותר מידי טובה.. אל תתני ללקוחות לנהל לך את החיים.
דבר ראשון קחי טיפ זהב - אל תקבעי עם לקוחות שמתקשרים ושואלים אפשר להגיע היום? עוד חצי שעה ככה לקפוץ? בדיוק הילדה שלי אחרי מקלחת יצאו לה תלתלים מהממים, אני רוצה 2-3 תמונות העיקר שיהיה מזכרת
גם אם באותו יום אין לך כלום ואת יושבת בבית משועממת
אלו בדיוק סוג הלקוחות שאחרי רבע שעה יגידו שהם לא יכולים בסוף או שיהיה איתם צרות כאלו ואחרות
אין כזה דבר להגיע כשאת יוצאת לעבודה
אתם קובעות שעה בצורה מסודרת (עדיף עם אישור ומייל ומקדמה אבל נניח שבשלב ראשון אפילו בלי זה)
היא לא מגיעה כשנוח לה ועל הדרך - בדרך לדלת את מבזיקה לה כמה תמונות
את קובעת!!

במקרה חברה טובה מימי הסמינר...

אחרי המקרה האחרון שהיה לי, הגעתי למסקנה שהכל כבר קרה, אז זהו, ראיתי שלא...

אגב, החוצפנית הזו, לא החברה!!!זו שהעליתי את התמונות בפעם הקודמת (וקשה לי לכנות אותה כך) דרשה גם משלוח חינם.
אז כבר הראיתי לה את הכיוון, אמרתי לה שנראה לי שהיא מבינה שקצת הגזימה, עם הסכום הקטן ששלמה לקבל גם אלבום, גם דיסק עם התמונות (רק הערוכות, התעקשתי על זה) גם עוד צילום סטודיו (ללא תשלום, כי אני יוצרת קולאז' לפני אחרי) בטענה שזה רק 2 דק' והיא יכולה לשמור לי על הילדים...
הבהרתי לה שבכיף, היא יכולה לעשות תמונות אצלי שוב, בתשלום מלא של חב'...

ועוד...

• הוסף לסימניות
שושיה התנוחות מתוקות אבל הפוקוס ברח..

• הוסף לסימניות
אהבתי את האמצעית, עם תאורה אחורית היא הייתה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה