תודה,נכתב ע"י חנהלה1;1497654:איזה שומנים נוטפים ומתוקים. תגלי לנו מה את מפטמת אותו
התמונות יפות, במיוחד הסט של החבית.
ענין של טעם!!!נכתב ע"י gg;1497968:תמונות מאד יפות!
אבל לא מבינה מה קרה לאנשים עם ערבוב פריטי הלבוש בין בנים ובנות
לפני כמה ימים היה פה אשכול עם ילד עם סיכת ראש, היום גרבים עם דנטל (כך קוראים לזה?)
אולי אני מדי שמרנית אבל זה מאד מאד מפריע לי ולא מבינה את הקטע!
נכתב ע"י רותי ה;1497987:ענין של טעם!!!
צלמת לא אמורה לתת חוו"ד על אופי וסגנון הלבוש.
אם את שואלת אותי גם אני לא אוהבת![]()
הגרביים עשו לי חררה..נכתב ע"י RacheliM;1498022:אני מאד מתערבת. וכבר מראש בשלב הטלפוני. תתפלאי אבל ללקוחות המילה שלך בנושא בתור צלמת מאד משמעותית..
כנראה הייתי אומרת לה להחליף את גרבי הדנטל לפחות אחרי שסיימתם עם בגדי השבת...
נכתב ע"י רותי ה;1498024:הגרביים עשו לי חררה..
אבל זה אישה מטופטפת ונקיה כזאת שגבי דנטל זה חלק מהאופי
(בטח יש לה גם כאלו בארונות..) והכל צח נקי ולבן.
והיא לא הראשונה היתה לי מישהי שהגיע פעם עם הסבתא,
היית צריכה לראות באיזה דייקנות שהסבתא סידרה לבן ה3 את הדנטלים
שיעמדו בדיוק בין המכנס של החליפה לבין הנעלי לכה
אז איך אני יכולה?!
מאמי,נכתב ע"י chani t;1498209:מעצבת אלבומים דיגיטליים מקצועית,
באיכות מעולה,
ומחירים מצחיקים...
0548473369
חני
מצורפות דוגמאות מגוונות מאלבומים שונים...
תפתחי אשכול חדש עם כותרת מתאימהנכתב ע"י chani t;1498441:עצבת מהמם
זה היה לאלו שהתפעלו ולא יודעות לעשות את זה!
נכתב ע"י רותי ה;1498024:הגרביים עשו לי חררה..
אבל זה אישה מטופטפת ונקיה כזאת שגבי דנטל זה חלק מהאופי
(בטח יש לה גם כאלו בארונות..) והכל צח נקי ולבן.
והיא לא הראשונה היתה לי מישהי שהגיע פעם עם הסבתא,
היית צריכה לראות באיזה דייקנות שהסבתא סידרה לבן ה3 את הדנטלים
שיעמדו בדיוק בין המכנס של החליפה לבין הנעלי לכה
אז איך אני יכולה?!
אנשים פה לא אוהבים שמצחיקים אותם עם מחירים..נכתב ע"י chani t;1498209:מעצבת אלבומים דיגיטליים מקצועית,
באיכות מעולה,
ומחירים מצחיקים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים