מידע שימושי דודי שמש

• הוסף לסימניות
דודי שמש וקולטים באזור המרכז- ב"ב פ"ת היכן כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
הבנתי מאיש מקצוע אמין. ששווה לקנות כרומגן ושום חברה אחרת. יש מגן כרום שמגן על הדוד מבפנים וחוסך המון בלאגן.

• הוסף לסימניות
כשביררתי הגעתי למסקנה שכל אחד מתעסק עם חברה אחרת ומשווק אותה כהכי הכי. וכששאלתי האם זה לא רק של של מותג כולם גימגמו לי את אותם מילים: יש בזה, אבל אנחנו משווקים את חברה X והיא מעולה וכו' וכו'.
מה שהיה שווה אצל כולם זה שיש 2 חברות מובילות: כרומגן ואמקור ולשניהם יש חברת בת. את של כרומגן אני לא זוכרת איך קוראים , ולחברת בת של אמקור קוראים אידיאל.
בשניהם הבנתי שכדאי לי ללכת על החברות בת שלהם כי הם שוות באיכות לחברת 'האם' רק משלמים קצת פחות כי אין עליה מדבקה של 'כרומגן' או 'אמקור'.
אני בחרתי באידיאל(זה מה שהמתקין שלי המליץ לי) ואני מאוד מרוצה.

בהצלחה רבה

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
מי שהמליץ לי על זה אדם חוזר בתשובה שבעבר היה בעל עסק של דודי שמש. והיום הינו אברך אך לפרנסתו עובד כאינסטלטור. אינו חשוד באינטרסים וממליץ בכל פה על כרומגן בלבד.
אני יכול לשאול אותו שו"פ אם רלוונטי.

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
כשביררתי הגעתי למסקנה שכל אחד מתעסק עם חברה אחרת ומשווק אותה כהכי הכי. וכששאלתי האם זה לא רק של של מותג כולם גימגמו לי את אותם מילים: יש בזה, אבל אנחנו משווקים את חברה X והיא מעולה וכו' וכו'.
מה שהיה שווה אצל כולם זה שיש 2 חברות מובילות: כרומגן ואמקור ולשניהם יש חברת בת. את של כרומגן אני לא זוכרת איך קוראים , ולחברת בת של אמקור קוראים אידיאל.
בשניהם הבנתי שכדאי לי ללכת על החברות בת שלהם כי הם שוות באיכות לחברת 'האם' רק משלמים קצת פחות כי אין עליה מדבקה של 'כרומגן' או 'אמקור'.
אני בחרתי באידיאל(זה מה שהמתקין שלי המליץ לי) ואני מאוד מרוצה.

בהצלחה רבה
אנחנו לפני קניית דוד שמש של אידיאל ולא כרומגן
את עדיין מרוצה מהדוד שמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה