דוד יצחק

• הוסף לסימניות
סליחה על ניצול הפלטפורמה, אבל אשמח למענה.
הבן שלי הקטן, דוד יצחק מאושפז עם דלקת בעצם הירך, צפוי לעבור מחר בבוקר ניתוח להוצאת הזיהום.
אשמח אם תקדישו מעט מזמנכם לקריאת תהילים לרפואת דוד יצחק בן חנה.
מצורף קישור לקריאת תהילים: דוד יצחק בן חנה.
צפה בקובץ המצורף 226738
רפואה שלמה ותודה.

• הוסף לסימניות
אמרתי. רפואה שלימה והחלמה מהירה!
איזה מתוקי. קשה לחשוב שהוא סובל...

• הוסף לסימניות
אמרנו. רפואה שלימה.
(קרוי ע"ש הגרד"י זצ"ל?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1524818:
אמרנו. רפואה שלימה.
(קרוי ע"ש הגרד"י זצ"ל?)
כן
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אמרתי.
רפואה שלמה במהרה!

• הוסף לסימניות
אמרתי.
רפו"ש.

• הוסף לסימניות
אמרתי,
רפואה שלימה והחלמה מהירה!

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה ושהניתוח יעבור בעזה''י בהצלחה ושנשמע ונתבשר רק בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
אמרתי. רפו"ש והחלמה מהירה.

• הוסף לסימניות
קראתי ושמתי משהו לצדקה,
רפואה שלימה ומהירה.

• הוסף לסימניות
יש לו זכות אבות.
אמרתי,נתתי צדקה,רפוא''ש!!

בן כמה הוא?אמרו לי שבגיל שנתיים וחצי זה קורה הרבה ב''ה הבת שלי לא הגיע למצב כזה חמור אבל הפסיקה ללכת וכ'ו בגלל נוזלים בירך שאצלנו לא התפתח לדלקת.
רק בגלל הזכרונות של האישפוז אני אומרת עכשיו עוד פרק.

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
אמרתי
רפואה שלמה!

(אל תחשוב לרגע שאין ביקורת על התמונה!)

• הוסף לסימניות
קראתי.
רפו"ש במהרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה