כללי דוד "מק" מאמריקה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,:)
אני רוצה לרכוש מחשב נייד מחו"ל, ורציתי לברר כמה דברים:

כרגע אני עובדת על PC ואני רוצה לקנות מקינטוש, אבל-
אין לי ניסיון בעבודה על מק, השאלה אם זה משהוא אחר לחלוטין? אני רוצה מחשב חזק שלא אצטרף לחשוב פעמים ולהפעיל את פוטושופ+אילוס+אינדי+פרימיר+מדיה פלייר.....;)

וכן האם יש איזשהו שינוי אם אני קונה מק מחו"ל- הכוונה ל-קריאת פונטים בעברית וכל מיני ישומים בעברית, האם זה יעבוד כרגיל?

וגם -אם למישהו יש מפרט של כזה דבר, או טיפ כללי על עבודה עם מק בעד/נגד אשמח לשמוע.

אשמח לתגובות בהקדם משום שהטיסה עוד כשבועים

תודה -
דאבל-קליק

• הוסף לסימניות
לי יצא לעבוד על זה תקופה קצרה- יום יומיים ומתרגלים לכל השינויים.
מבחינת מהירות וכו' לפי השמועות אומרים שזה מצוין בלי וירוסים -נדיר.
מה שכן- קח בחשבון שאין הרבה טכנאים מה שמאוד מיקר את הסיפור בכל פעם מחדש!!!

• הוסף לסימניות
יש את כל מה שאת צריכה גם בפי סי, להוציא תיקונים יקרים, טכנאים נדירים, ועלויות מטורפות.
אני מסכים שחווית הנהיגה האולטימטיבית היא כנראה במרצדס - רק שאין לי כסף לתחזק אותה...

• הוסף לסימניות
שמעתי בקשר לתיקונים וכו'...אבל עד כמה זה רלוונטי? האם מישהו כאן כבר חווה שחלק של המק שלו התקלקל? זה לא ממש אמור לקרות, לא? ;)

אשמח לשמוע ממשתמשי מק
ועוד דעות בעד/נגד.

(:eek: אם אני קונה מחו"ל המקלדת באנגלית בלבד...מה אפשר לעשות לגבי זה)

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה,
כמה זמן יחזיק imac (21 או 27) כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
שלום
לאחרונה רכשתי איימק 27 אינצ' 12 GB זיכרון RAM
ואני רוצה לומר לכם שהוא שווה כל שקל במלא מובן המילה,

המחשב טס במהירות של טיל בליסטי (לא שאני יודע מה הבדל המהירות בין טיל רגיל לטיל בליסטי...)

איכות וגודל המסך היא מעבר לדמיון בשביל מעצב

לא היה לי שום רקע במק רכשתי את הספר "מקינטוש " של מנטור וזה הספיק לי בתוספת הדרכה קצרה מהטכנאי.

שיהיה ברור: להתרגל למערכת הפעלה חדשה זה כמעט בדיוק כמו להתרגל לפלאפון חדש כמובן למי ששולט ובקי במערכת הפעלה כלשהי העקרונות זהים ההבדלים חלקם מינוריים ממש ולאלו שלא מתרגלים מהר מאד.

מלבד העובדה שניתן להריץ וינדוס באופן מלא ויש אינטגרציה מלאה בין המק לבין הוינדוס בעזרת תוכנת הפרלל המתווכת.

בקשר למחיר: (אגב אני קניתי בארץ משיקולים מובנים) לדעתי המחיר אינו כה יקר ובסה"כ אין מדובר פה במחשב למטרת שעשוע אלא בפרה חולבת ומחירו מתכסה ב3-4 עבודות או יותר.
מסך בגודל ובאיכות כמו של המק מחירו נע סביב 7000 ש"ח בערך.

שורה תחתונה, כמו השורה העליונה אם אתה עובד עם המחשב אזי הוא שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
רכשתי בניו יורק לפני שלושה חודשים

במשך שנתיים הייתי עם מקבוק לבן (שזה הבסיסי של הסטודנטים), הוא לא ראה ממטר שום פי.סי - כל תוכנות סי אס 5 טסות ללא בעיה, אין וירוסים, אין התרסקויות ופשוט חלום לעבוד עליו.
לפני שלושה חודשים קיניתי מחשב מקבוק פרו 17" עם המעבדים החדשים של אינטל, שיצאו במארס 2011, ואין מה לדבר בכלל, זה לא מחשב זאת יצירה מושלמת.
הכל מתקתק יפה, והמסך מדהים. ומי שמכיא את מערכת ההפעלה של אפל, בחיים לא יחזור לוינדואז (לפחות לא מבחירה חופשית).
אני רכשתי אותו דרך חבר בניו יורק, ועישתי apple care לשלוש שנים, אז אני מכוסה לגמרי בקע של תיקונים (וד"א בכל השנתיים לא הייתה אפילו תקלה אחת במקבוק, טפו טפו טפו..)
לגבי העברית, המערכת תומכת בעברית באופן מושלם. אומנם גראסות אופיס למק אינן תומכות עברית אבל יש חלופות לא רעות ובחינם, אז שזה לא יטריד אותך.
מה שכן, אסור ששפת בברית המחדך של המערכת תוגדר עברית כי זה גורם לתפריטים באילוסטרטור להתחרפן.. נקווה שבcs5.5 הם יסדרו את זה.
בקיצור - שווה כל דולר..

• הוסף לסימניות
הבנו בפעם הראשונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל-קליק; (:eek: אם אני קונה מחו"ל המקלדת באנגלית בלבד...מה אפשר לעשות לגבי זה)[/QUOTE:
יש לקנות מדבקות להדביק על המקלדת. נראה לי שקניתי בחנן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה