דוד רפאל בן רחל

• הוסף לסימניות
אודה לכל מי שתוכל לקבל על עצמה בל"נ לומר אחרי הדלקת נרות בשב"ק שיר השירים לרפואת:
דוד רפאל בן רחל
אחרי תאונת דרכים שוכב כבר חודש בטיפול נמרץ מורדם ומושם, וזקוק להרבה רחמי שמיים.

מי שיכולה שתרשום כאן.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני מקבלת ע"ע בל"נ

• הוסף לסימניות
גם אני בע"ה

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שלקחה על עצמה, אשמח אם עוד נשים יוכלו לקחת.

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני בל"נ

ובענין הסגולה הגדולה של אמירת שה"ה בהד"נ, שמעתי בשם מרצה ידועה, שידוע ששיר השירים הוא קודש קודשים ואסור לדבר או להפסיק בעת אמירת שה"ש מתחילה ועד הסוף אפילו לא בין הפרקים. ובכ"ז ישנו מקום המיוחד לבקשת בקשות ספציפיות ומפורטות לכל מה שנצרך לו, ושם מותר להפסיק ולבקש את הבקשה ממש במילים מפורטות. מקום זה הוא בפרק ה' פסוק ב' שם כתוב "פתחי לי אחותי רעיתי..." שבתחילת מילים אלו עם האות האחרונה של "רעיתי", יוצא צרוף המילה "פלאי" שהוא הקב"ה.
המקום המדויק לבקש את הבקשה הוא אחרי אמירת "פתחי לי אחותי", שם יש לבקש את הבקשה ולהמשיך "רעיתי" וגו'.
אופן בקשת הבקשה צריכה להיות מפורטת ומכוונת בדיוק למה שרוצים, ומעשה בזוג שציפו לילדים שנים רבות, והאשה ששמעה על סגולה זו בקשה: "ה' עשה שיהיו ילדים בביתי", מכאן ואילך התחילו פתאום להתדפק על דלתה ולהסתובב ילדים רבים: שכנים, מכרים, קרובי משפחה, אולם לא זכתה עדיין לילדים משלה. כאשר התחילה לפרט את הבקשה והתפללה במקום זה "ה' עשה שאזכה ללדת ילדים"-נושעה.

לבקש ולהתפלל ולהתחנן לרפואת דוד רפאל בן רחל שיחזור להכרה מלאה ויזכה לבריאות הגוף והנפש בכל רמ"ח איברים ושס"ה גידים, ויזכה לאריכות ימים ושנים מתוך בריאות איתנה, ויזכה לנחת מכל יוצ"ח. אמן.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
בל"נ
שתזכי לבשר לנו בשורות טובות בקרוב!

• הוסף לסימניות
גם אני מקבלת על עצמי בלי נדר.
שתהיה רפואה שלימה במהרה, אמן!

• הוסף לסימניות
אזכיר בל"נ בהדלקת הנרות.

על שיה"ש קשה לי להתחייב.

חני

• הוסף לסימניות
מקבל ע"ע בל"נ.
מקווה שאת מרשה גם לגברים...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם,
בנתיים אין שינוי והמצב ממשיך להיות קשה מאד, וזקוקים לעוד המון תפילות ורחמי שמיים.
מקווה לבשר בקרוב בשורות טובות!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה