דווח על הוצאות עסק בקנייה בחו"ל

• הוסף לסימניות
אם אני קונה סחורה לעסק מחו"ל (לא סתם ציוד, אלא סחורה ממש שאני אח"כ מוכרת). ולא עלו על זה במכס או שקניתי מעליאקספרס בפעימות קטנות ולא שלמתי מס ייבוא - כשאני אדווח על זה בתור הוצאות, עלולים לבקש ממני לשלם מס ייבוא היות ומדובר בייבוא לצורך מסחרי? או שמדובר ברשויות נפרדות ולא מסונכרנות

• הוסף לסימניות
מסונכרנים בוודאות.
האם יעלו על זה אם מדובר בכמות קטנה? לא בטוח.
אבל לפי דעתי, לא שווה לקחת סיכון.
מס הכנסה ומע"מ יודעים בוודאות על כל רשימון יבוא שנכנס לארץ.
אבל לא מבינה מה אכפת לכם לשלם, הרי זה מע"מ שמזדכים עליו???
אלא אם כן, המוצרים חייבים גם במכס או במיסי קניה.

• הוסף לסימניות
אבל לא מבינה מה אכפת לכם לשלם, הרי זה מע"מ שמזדכים עליו???
זה לעוסק פטור, ככה שאני לא מזדכה על זה
אני שואלת על המס שצריך לשלם על כך שהמוצרים נועדו לשימוש מסחרי ולא לשימוש אישי.

• הוסף לסימניות
אין מס.
המיסים על יבוא מסחרי הם מעמ, שזה 17% מכל קניה.
חוץ מזה, לפי הסיווג של המוצר ולפי מדינת המקור יש מוצרים שחייבים במכס ובמס קניה.
אבל לא כל המוצרים בכלל.
יש מוצרים שפטורים ממכס ומס קניה ויש שחייבים.
אם את עוסק פטור, איך הם יודעים ממה ההכנסות שלך בכלל?
את מדווחת הכנסות והוצאות בסוף השנה וזהו.
לא מאמינה שתהיה בעיה כלשהי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה