עזרה דווקא החודש יורד לי מס???

• הוסף לסימניות
א. מישהו יודע מה ממלאים בטופס 101 של עבודה משנית שהיא רק 10 שעות בשבוע? משכורת בעד משרה נוספת, משכורת חלקית, שכר עבודה, או משהו אחר?

ב. ועוד שאלה, במשכורת חלקית כתוב בהערות:
"משכורת חלקית: משכורת בעד עבודה של 5 שעות או פחות ליום או משכורת בעד עבודה במשך יותר מ 5- שעות ליום אך
פחות מ 8- שעות בשבוע.
ממשכורת חלקית ינוכה מס בשיעור מירבי אלא אם כן זו הכנסה יחידה שאז ינוכה מס לפי לוח הניכויים."
האם במשכורת חלקית מנוכה מס בשיעור מירבי למרות שלא מגיעים ב-2 העבודות לסכום שחייב במס? מישהו מבין מה הכוונה?
בתודה מראש.
הכי טוב לשאול את המעסיק, בכל מקרה מה שחשוב זה התיאום מס, פחות קריטי איזה סוג משכורת

• הוסף לסימניות
גם תיאום ביטוח לאומי אפשר לעשות דרך הטופס 101?
זה לא "דרך" הטופס 101,
עושים תיאום מס בנפרד,
ותיאום ביטוח לאומי בנפרד.
ושולחים למעסיק.
תיאום ביטוח לאומי אפשר לעשות למפרע על שנים קודמות, בלי לשלוח כלום למעסיק, ולקבל את הכסף לבנק.
מצרף לך קישורים:
תיאום מס
תיאום ביטוח לאומי

משום מה עכשיו כתוב שהמערכת תיאום מס בתחזוקה, תנסה מחר, אולי יעבוד.

• הוסף לסימניות
זה לא "דרך" הטופס 101,
עושים תיאום מס בנפרד,
ותיאום ביטוח לאומי בנפרד.
ושולחים למעסיק.
תיאום ביטוח לאומי אפשר לעשות למפרע על שנים קודמות, בלי לשלוח כלום למעסיק, ולקבל את הכסף לבנק.
מצרף לך קישורים:
תיאום מס
תיאום ביטוח לאומי

משום מה עכשיו כתוב שהמערכת תיאום מס בתחזוקה, תנסה מחר, אולי יעבוד.
בטופס 101 יש אופציה של תיאום מס

• הוסף לסימניות
אשתי היתה בשמירת הריון, ובמהלך כל התקופה הזו זקפו לה בתלוש מס הכנסה של 47% ממה שזקפו לה לפנסיה (בפתיחת אשכול זה יש צילומי מסך מהתלוש)
עכשיו היא חוזרת לעבודה, ואנחנו רוצים לבקש שיחזירו את המס הזה, כפי שאמרו פה שצריך להיות, השאלה היא איך החזר כזה נקרא בשפה המיקצועית , אני רוצה להגיד את זה לעבודה בצורה ברורה לא להתחיל להתפתל בהסברים כמו כאן...
נ.ב. נ"ז יש בשפע.

תודה רבה

@יהודה מילר @A052

• הוסף לסימניות
אשתי היתה בשמירת הריון, ובמהלך כל התקופה הזו זקפו לה בתלוש מס הכנסה של 47% ממה שזקפו לה לפנסיה (בפתיחת אשכול זה יש צילומי מסך מהתלוש)
עכשיו היא חוזרת לעבודה, ואנחנו רוצים לבקש שיחזירו את המס הזה, כפי שאמרו פה שצריך להיות, השאלה היא איך החזר כזה נקרא בשפה המיקצועית , אני רוצה להגיד את זה לעבודה בצורה ברורה לא להתחיל להתפתל בהסברים כמו כאן...
נ.ב. נ"ז יש בשפע.

תודה רבה

@יהודה מילר @A052
ממי אתם רוצים לבקש?
בכל מקרה זה נקרא פשוט 'החזר מס'.

• הוסף לסימניות
ממי אתם רוצים לבקש?
בכל מקרה זה נקרא פשוט 'החזר מס'.
מהעבודה, כל הסיפור היה ב-2025
נעשה סימולציה של המייל,
שלום, אני רוצה החזר מס על---?

אני רוצה את המילה המיקצועית, שתובן מהר, בלי הסברים מטרחנים ומגילות.

• הוסף לסימניות
מהעבודה, כל הסיפור היה ב-2025
נעשה סימולציה של המייל,
שלום, אני רוצה החזר מס על---?

אני רוצה את המילה המיקצועית, שתובן מהר, בלי הסברים מטרחנים ומגילות.
לכאורה יצטרכו מכם תיאום מס.

אתם לא מבקשים החזר מס על ...
אלא החזר הגביה של המס, ממה שנגבה מכם ללא שום סיבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה