עזרה דוחות בנושאי קורונה

• הוסף לסימניות
קיבלתי התראה על תשלום קנס בתוספת פיגור על דו"ח אי עטיית מסכה בחנות לממכר מזון מוכן..
מה אפשר לעשות בעניין

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי גם בעבר דוח דומה והגשתי בקשה להישפט וכבר 3 שנים בערך לא יצרו איתי קשר

• הוסף לסימניות
דחוף! שלחו לי עכשיו התראה על קנס שקיבלתי לפני שנתיים וחצי על מסיכה. מישהו יודע איך מתמודדים עם זה? תודה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי התראה על תשלום קנס בתוספת פיגור על דו"ח אי עטיית מסכה בחנות לממכר מזון מוכן..
מה אפשר לעשות בעניין
בטלתי כמה דוחות
אפשר לנסות לערר על הדו"ח
לרוב זה מצליח(אם נותנים סיבה טובה)

• הוסף לסימניות
אני צריך לבדוק. השאלה אם יש איזו דרך אוניברסלית לבטל את הדוחות של הקורונה זכור לי משהו כזה.

• הוסף לסימניות
כן יש
צריך לחפש פה יש פה בפרוג קישור

• הוסף לסימניות
אני צריך לבדוק. השאלה אם יש איזו דרך אוניברסלית לבטל את הדוחות של הקורונה זכור לי משהו כזה.
לכאו' לא מאד קשה לבטל דוחו"ת משטרה אולי אפשר להגיש ערר אם איזה שהוא תירוץ או בקשה להישפט שהרבה דוחו"ת בוטלו כי הם לא עמדו בלו"ז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה