דרוש מידע דו''ח חניה שצבר ריביות מבלי שידעתי שיש דו''ח

• הוסף לסימניות
היום בבוקר אני מקבלת טלפון מהבנק שיש לי עיקול על החשבון מעיריית ירושלים ולא הבנתי מאיפה זה נפל עלי אני משלמת כל דו''ח מיד שאני מקבלת את זה אני מתקשרת לעיריה והם אומרים לי שזה דו''ח מלפני שנה שנסעו אם הרכב על כביש מהיר בנתיב של התחבורה ציבורית הדו''ח צבר ריביות בסך 250 ש''ח ואמרתי להם בטלפון שפעם ראשונה שאני שומעת על הדו''ח ואין לי בעיה לשלם את הקרן ואמרו לי או שאת משלמת את כל החוב כולל כל הריביות ובתמורה לזה מורידים לך את העיקול או שאת מגישה בקשה להוריד את הריביות ואת צריכה לחתום אצל עורך דין. וכמובן שהקנס ממשיך לצבור ריביות ולא מורידים לך את העיקול.אני מרגישה שאנחנו במדינה של עבריינים כל אחד עושה מה שבא לו איך שבא לו וכמה שבא לו עכשיו השאלה שלי אם יש מה לעשות או רק לשלם את כל החוב כמו ילדה טובה ירושלים

• הוסף לסימניות
היום בבוקר אני מקבלת טלפון מהבנק שיש לי עיקול על החשבון מעיריית ירושלים ולא הבנתי מאיפה זה נפל עלי אני משלמת כל דו''ח מיד שאני מקבלת את זה אני מתקשרת לעיריה והם אומרים לי שזה דו''ח מלפני שנה שנסעו אם הרכב על כביש מהיר בנתיב של התחבורה ציבורית הדו''ח צבר ריביות בסך 250 ש''ח ואמרתי להם בטלפון שפעם ראשונה שאני שומעת על הדו''ח ואין לי בעיה לשלם את הקרן ואמרו לי או שאת משלמת את כל החוב כולל כל הריביות ובתמורה לזה מורידים לך את העיקול או שאת מגישה בקשה להוריד את הריביות ואת צריכה לחתום אצל עורך דין. וכמובן שהקנס ממשיך לצבור ריביות ולא מורידים לך את העיקול.אני מרגישה שאנחנו במדינה של עבריינים כל אחד עושה מה שבא לו איך שבא לו וכמה שבא לו עכשיו השאלה שלי אם יש מה לעשות או רק לשלם את כל החוב כמו ילדה טובה ירושלים
היה לי את זה 4 פעמים ושיחמתי כמו ילד טוב
כמו שאמרת מדינה זבל
בכלל הנת״צ הזה נותן מיד דוח גם אם עלית עליו שניה בטעות יש כאן על זה אשכולות שלמים

• הוסף לסימניות
.אני מרגישה שאנחנו במדינה של עבריינים כל אחד עושה מה שבא לו איך שבא לו וכמה שבא לו
כמו שאמרת מדינה זבל
התסכול מובן,
אבל אסור להשתמש בביטויים האלה.
מדינה מדהימה שלא ייאמן כמה כל אחד מאיתנו מרוויח ממנה.
ומי שעבר על החוק - מקבל דוח; מי שלא שילם - מקבל ריבית. לפעמים הדרך שבא זה נעשה מתסכלת, כי לא מספיק מעדכנים אותך וכו' - אבל בד"כ זה אשמתך...
בכל אופן, עדיף לשלם מיד וללא להסתבך מול מערכות כ"כ חזקות שיכולות לרמוס את הפרט.
גם אם עלית עליו שניה בטעות
אתה יודע כמה אנשים מתו בגלל השנייה הזאת בטעות?

• הוסף לסימניות
התסכול מובן,
אבל אסור להשתמש בביטויים האלה.
מדינה מדהימה שלא ייאמן כמה כל אחד מאיתנו מרוויח ממנה.
ומי שעבר על החוק - מקבל דוח; מי שלא שילם - מקבל ריבית. לפעמים הדרך שבא זה נעשה מתסכלת, כי לא מספיק מעדכנים אותך וכו' - אבל בד"כ זה אשמתך...
בכל אופן, עדיף לשלם מיד וללא להסתבך מול מערכות כ"כ חזקות שיכולות לרמוס את הפרט.

אתה יודע כמה אנשים מתו בגלל השנייה הזאת בטעות?
רק בשביל לסבר את האוזן כמה המדינה הזאת "מדהימה" ובפרט עיריית ירושלים
אתמול עמדתי באחד מרחובות ירושלים ועישנתי להנאתי עמד שם בצד פקח וחיכה ומיד אחרי שזרקתי את הסיגריה בשביל לכבות אותה קפץ עליי ונתן לי דוח של 475 ש"ח

• הוסף לסימניות
אתמול עמדתי באחד מרחובות ירושלים ועישנתי להנאתי עמד שם בצד פקח וחיכה ומיד אחרי שזרקתי את הסיגריה בשביל לכבות אותה קפץ עליי ונתן לי דוח של 475 ש"ח
מי שעובר על החוק, שלא יתפלא שהוא נענש.
רק בשביל לסבר את האוזן כמה המדינה הזאת "מדהימה" ובפרט עיריית ירושלים
כפיות טובה הזויה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה