דוח מוטעה

• הוסף לסימניות
לפני כשבוע חניתי בבני ברק, באזור בו החניה בתשלום. הפעלתי 'פנגו' ויצאתי מהרכב.
כששבתי לרכב כעבור 20 דק' אני מגלה להפתעתי דוח חניה ע"ס 100 ש"ח...
הסתכלתי בפרטים ואני רואה שהפקח מאשים אותי באי תשלום עבור החניה.
נדהמתי מהענין, ואז עיינתי טוב יותר בדוח, ובפרטי הרכב, ורואה שמצויין שם סוג הרכב שלי, כולל הצבע, ומספר הרכב שונה בספרה אחת ממספר הרכב שלי.

כשחשבתי על הענין, יש לי כמה הסברים אפשריים לטעות (?!) הזאת.
אבל.. מה הייתם עושים במקרה כזה? להגיש ערעור? לא להתייחס?

• הוסף לסימניות
מוזר הטעות אם כי הגיוני אולי
כי הם מצלמים ואז זה נותן להם את המס' נראה לי
אז המצלמה טעתה

• הוסף לסימניות
מוזר...
מה הוא לא בדק אם יש לך פנגו?

יכול להיות שאת יכולה להוציא דו"ח מפנגו עם פרוט של תשלום בזמן הזה.

השינוי במספר נראה לי פחות משמעותי יכול להיות שהוא לא שם לב הבעיה היא הדו"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;1125112:
מוזר...
מה הוא לא בדק אם יש לך פנגו?

יכול להיות שאת יכולה להוציא דו"ח מפנגו עם פרוט של תשלום בזמן הזה.

השינוי במספר נראה לי פחות משמעותי יכול להיות שהוא לא שם לב הבעיה היא הדו"ח.

זה בכלל לא מוזר, אם פקח מקיש מספר רכב שונה, מטבע הדברים שהוא לא יקבל במסוף שלו אישור על התשלום של הרכב שהוא בודק.

הפתרון הפשוט, לבקש מפנגו אישור ששולם עבור החניה בזמן הרלוונטי, לצלם את הדו"ח ולכתוב בכמה מילים את הטעות, 100% זה מבוטל.

• הוסף לסימניות
לך לא יעשו דבר, רק להוא עם הספרה שהתבלבלה, דוקא הוא מסכן יקבל את הדוח לביתו.

לפני 8 שנים קבלנו דוח דומה מעיריית באר שבע, למרות שלא היינו שם מעולם! אנחנו צפוניים.
הצלחנו להוכיח שזה לא אנחנו בזכות התמונה!
אבל עד היום מידי פעם נפלט בטעות לחברת מיתאר הנוראית בבאר שבע איזה מכתב בשבילנו על דוח עם ריביות שמגיע למעלה מ1000 ₪.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1125066:
מוזר הטעות אם כי הגיוני אולי
כי הם מצלמים ואז זה נותן להם את המס' נראה לי
אז המצלמה טעתה

לא נראה לי שהמצלמה טעתה והחליפה את הספרה 9 ב-5, יותר הגיוני שהוא הקיש את המספר וטעה (בכוונה או שלא).
מישהו שבדיוק חנה לידי וראה את הדוח, טען שבעל הרכב רצה להתחמק מתשלום הדוח ושם את הדוח אצלי, רק קשה לי להאמין שבדיוק באותו זמן היה שם רכב זהה עם מספר דומה כ"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;1125154:
לך לא יעשו דבר, רק להוא עם הספרה שהתבלבלה, דוקא הוא מסכן יקבל את הדוח לביתו.

לכן אני מתלבטת אם בכלל לשלוח ערעור, כי הרי הדוח לא אמור להגיע אלי בכלל אם אצליהם רשום מספר הרכב השונה.

• הוסף לסימניות
נראה ל שזה מבטל את הדוח כך שמעתי פעם....

• הוסף לסימניות
אם המספר רכב מוטעה אז מה הפחד זה דוח שלא ממוען אליך. איך הם ישלחו לך דוח אם מספר הרכב שגוי. אני לא חושב שצריך לעשות כלום הפקח כבר עשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה- אם תחליטי להגיש ערעור , קחי בחשבון שבעירית בני ברק באגף החניה יושבים אנשים מתחשבים- שמוכנים לקבל ערעורים מוצדקים ולבטל דוח.
(לעומת ערים אחרות שמגלים שם אטימות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1125550:
בכל מקרה- אם תחליטי להגיש ערעור , קחי בחשבון שבעירית בני ברק באגף החניה יושבים אנשים מתחשבים- שמוכנים לקבל ערעורים מוצדקים ולבטל דוח.

תזכירי לנו באיזה עיר לא מבטלים דו"ח שגוי.

• הוסף לסימניות
דווקא בבני ברק עברנו את הסרטים הכי הזויים -
גם לנו היה דו"ח חניה כשחנינו פנגו ושלחנו את החשבונית (לפחות שלוש פעמים)
ובכ"ז זה הגיע למשרד עורכי דין ואפילו היה אצלנו בבית אחד מהוצ"ל שלשם שינוי היה אנושי וכשהסברתי לו מה היה בדיוק הוא פשוט הלך ואמר שיברר, ורק אחרי כמעט איומים מצידנו הם בטלו ברוב טובם את הדו"ח

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1125550:

הלוואי..
קיבלתי דוח אחר מעיריית ב"ב, שלדעתי לא היה מוצדק, והסכימו רק להקטין לי אותו בחצי אבל ממש לא לבטל (250 ש"ח במקום 500... :eek: אחרי הבטחה לקופת העיר...;))

• הוסף לסימניות
איזו עברת תנועה עשית שנתנו לך כזה דוח גבוה???

(חניה בלי לשלם בבני ברק= 100 ש"ח בלבד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1126255:

(חניה בלי לשלם בבני ברק= 100 ש"ח בלבד)

תעריף הדוחות הוא ארצי ולא עירוני.
חניה על המדרכה - 500 ש"ח
חניה בפריקה וטעינה שלא לצורך - 500 ש"ח
חניה במקום שמור לנכה - 1000 ש"ח
חניה תוך הפרעה לתנועה...
חניה במפרץ לתח"צ...
ועוד ועוד..

• הוסף לסימניות
יש נהגים שלוקחים דו"חות שלהם ומדביקים על שמשה אחרת בשיטת מצליח, אולי הנהג השני ישלם בלי לבדוק. אצלך הטעות היא בסיפרה אחת וכנראה שהפקח טעה בהקלדה. בעל הרכב המקורי יקבל את הדו"ח אליו הביתה ויערער ואז סביר להניח שיבדקו את התמונה ויראו את הספרה שלך ויסבו את הדוח על שמך, כל זה יקח זמן אבל לדעתי בסוף זה יגיע אליך. תוציאי דו"ח מפנגו בצירוף הסבר עכשיו כדי שלא תתמודדי עם זה בעוד שנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1126255:

נכתב ע"י סטודיו נועה;1126273:
חניה על המדרכה - 500 ש"ח

חניתי בתחילת מפרץ, והמקום היה קצת צפוף.. אז עליתי מעט עם שני הגלגלים האחוריים על המדרכה.
אני חושבת שלכתחילה היו צריכים אם כבר לתת לי רק 250 ש"ח בגלל שזה לא רכב על המדרכה, אלא רק 2 גלגלים, ואפילו לא חצי רכב! אבל הפקח רשם שם שזה הפריע להולכי רגל כי לא נשאר מקום לעבור, דבר שממש לא היה נכון, וכתבתי להם ערעור שבדקתי בפירוש שאפשר לעבור שם וראיתי נשים עוברות עם עגלות בלי בעיה (חוצמזה שבב"ב הולכי הרגל לא מפחדים ללכת על הכביש.....), אז הקטינו לי את הדוח לחצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1126287:
בעל הרכב המקורי יקבל את הדו"ח אליו הביתה ויערער ואז סביר להניח שיבדקו את התמונה

מי אמר שיש בכלל רכב מקורי? כאשר מעלים את הרכב במסוף עולים כל פרטיו הסיכוי שאראלה תטלפן גדול יותר מהסיכוי שיש 2 מכוניות מאותו דגם וצבע עם מספר אחד עוקב.

עברת כחול לבן לא מצולמת, אין בזה צורך.

הפיתרון הקל כפי שאת ואני הצענו מכתב עם אישור פנגו לעירייה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1126311:
מי אמר שיש בכלל רכב מקורי? כאשר מעלים את הרכב במסוף עולים כל פרטיו הסיכוי שאראלה תטלפן גדול יותר מהסיכוי שיש 2 מכוניות מאותו דגם וצבע עם מספר אחד עוקב.

עברת כחול לבן לא מצולמת, אין בזה צורך.

הפיתרון הקל כפי שאת ואני הצענו מכתב עם אישור פנגו לעירייה.

א. אם יש רכב במספר כזה, הוא יקבל אליו הביתה את הדוח בכל מקרה, וזה לא משנה מה סוג/צבע הרכב שלו.
ב. היה רשום לי שהרכב צולם.
ג. אני מתלבטת אם יש בכלל צורך לפנות אליהם, הרי בדוח לא רשום מספר הרכב שלי ואין סיבה שיגיעו אלי (אלא אם כן באמת יהיה ערעור ויבדקו בתמונה - ולכן כבר הכנתי לי הוכחה מהאתר של פנגו שהחניה שולמה בזמן הזה)

ואגב, אולי זה חשד ב"כשרים", אבל משום מה יש לי ההרגשה שהטעות הזאת מכוונת.. הפקח פשוט חיפש לעשות דוחות (זה היה סוף חודש, ושמעתי פעם שבסוף החודש הם מחפשים להשלים מכסה..) וכשהוא ראה שהחניה שולמה, "טעה" בספרה אחת ע"מ לרשום דוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה