דרוש מידע דוח ריכוז מקומות עבודה ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
תכנס בזור אישי באתר ביטוח לאומי תחת קטוגריית מכתבים יש לך את הדוח שלך זמין אונליין

• הוסף לסימניות
לא רואה
איפה מוציאים את זה בדיוק?
תודה

• הוסף לסימניות
1682422078364.png

• הוסף לסימניות
יכול להיות ששינו משהו, וזה לא נמצא, אני לא רואה כאן את זה!
1697114552237-png.1474849

• הוסף לסימניות
יכול להיות ששינו משהו, וזה לא נמצא, אני לא רואה כאן את זה!
1697114552237-png.1474849
האם הצלחתם להנפיק אישור כזה מהאתר?
אני רואה שיש אפשרות רק בשליחת בקשה, וחייבת בדחיפות, האם ניתן להוריד בשירות אישי?

• הוסף לסימניות
האם הצלחתם להנפיק אישור כזה מהאתר?
אני רואה שיש אפשרות רק בשליחת בקשה, וחייבת בדחיפות, האם ניתן להוריד בשירות אישי?
אם הזמנת ע"י שליחת בקשה אתם אמורים לקבל את זה באיזור אישי בביטוח לאומי - במכתבים
הודעה למייל שנשלח אליכם מכתב, תקבלו לפעמים רק אחרי כמה ימים, ולכן אם זה דחוף לכם מומלץ להסתכל כל כמה שעות באיזור אישי במכתבים אם כבר שלחו!
אני הזמנתי ביום חמישי ומופיע לי (במכתבים) שזה כבר הגיע כבר ביום שישי, אבל הודעה למייל קיבלתי רק היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה