- הוסף לסימניות
אני לא יסביר לו, כי כבר לא יהיה למי.......בדיוק כך
אני אסביר לו בצורה מדויקת איפה החלון ואיזה קומה אנחנו וביי
אני לא יסביר לו, כי כבר לא יהיה למי.......בדיוק כך
אני אסביר לו בצורה מדויקת איפה החלון ואיזה קומה אנחנו וביי
מה עשית בסוף?מישהו יודע אם זה נכון?
ואם אני רוצה להשפט ובסוף מתחרטת, אפשרי לבטל?
הגעת לתשובה בעניין?שואל בשביל חבר,
במידה ומגישים בקשה להישפט על דוח חניה (עיריית ירושלים) ואכן מקבלים זימון, האם אפשרי לבטל בקלות את הבקשה ולשלם את הדוח כרגיל?
מה עשית בסוף?
אפשרי לבטל אחרי שמבקשים ולשלם את הדוח.
אני ביטלתי בקלות, קבלתי מעיריית ירושלים מס' טלפון (של בית המשפט) בקשתי לשלם, ומיד אח"כ קבלתי אסמכתא במייל על התשלום ואישור ביטול משפט.הגעת לתשובה בעניין?
תשלח את צילום הדוח למייל tehila800800 בג'ימיילמנסה להגיש בקשה להשפט על דוח תנועה אבל במספר הדוח הוא דורש 11 תווים
מה לעשות שבדוח שקבלנו אין 11 תווים?
משהוא נתקל בזה?.??
![]()
פנייה למרכז פניות נהגים ארצי
שירות זה מאפשר לשלוח פניות שונות למרכז פניות נהגים ארצי בכל הקשור לעבירות ולדוחות תנועה.www.gov.il
הגעתם בסוף לבית המשפט?מה יכולה להיות סיבה טובה שנסעתי בין 21 ל 30 מעל המותר?
אוקי אנו מגיעים לבית משפט מה לטעון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש השדה1 //