מידע שימושי דוכן למוכרת גלידה - הוראות הכנה

• הוסף לסימניות
מה נסגר???
אנחנו ממש לא קרובות לפורים

• הוסף לסימניות
אנשים מסודרים.. ;)
סתם. זה למשהו אחר. אין הסבר איך אני מצליחה להכין את הגגון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם מישהי רוצה למכור/להשכיר /לתת:) דוכן של גלידה.. /תחפושת של מוכרת גלידה או כל דבר אחר מהתחפושת.. אשמח מאד אם תיצור איתי קשר feigizi בגימייל.
תודה

• הוסף לסימניות
אם מישהי מוכרת\משכירה\משאילה דוכן כזה
ממש אשמח לשמוע פרטים
לא דווקא גלידה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי דוכן כזה
עדין לא החלטתי אם להשאיר אותו אצלי או לא :) אבל מי שצריכה הוראות - בכיף
1701826543535.png

1701826623449.png

1701826718897.png

1701826795839.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכולה לכוון אותי מה לרשום בחיפוש?
משום מה לא מצאתי,
אבל מצאתי תמונה משותפת של כל מוכרי הגלידה שלי (למכירה) ויש שם גם את הדוכנים שהכנתי, לא רואים מכל הכיוונים אבל את הרעיון רואים.
IMG_0132.JPG

• הוסף לסימניות
משום מה לא מצאתי,
אבל מצאתי תמונה משותפת של כל מוכרי הגלידה שלי (למכירה) ויש שם גם את הדוכנים שהכנתי, לא רואים מכל הכיוונים אבל את הרעיון רואים.
צפה בקובץ המצורף 1517498
מטורףףף
אשמח לשמוע מחיר לסט אחד (צריכה רק לילדה אחת)
אפשר גם בפרטי

• הוסף לסימניות
יש מצב לתמונה?
ומחיר?

וואו מהמם
נראה לך מתאים לילדה בכתה א'?
אני לא נתתי לבת שלי בא'
לדעתי מסורבל מידי, אלא אם את לוקחת עגלה קטנה ממש
כמו העגלת בובה, או עגלת קניות קטנה
הבת שלי הסתדרה עם זה יופי היתה מבסוטה מהצומי :)

• הוסף לסימניות
@רותי. תוכלי לפנות אליי בפרטי
יש לי דוכן גלידה מהמם!!!!!!!
שהכינה לי מישהי מוכשרת במיוחד: @פילפילון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה