דרוש מידע דולה טובה וזולה בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דולה טובה (לא צריכה את הכי הכי מומחית) אבל שתהיה זולה - לא יותר מ800-850 ש"ח עם קבלה.
אשמח להמלצות
תודה!

• הוסף לסימניות
נעמי מילר 0504141543
מכירה באופן אישי מלידה קודמת פשוט מדהימה!!!!!!!
לוקחת 2000 אם קבלות
ממולץ בחום

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מכירה עוד מישהי זולה מק"ס לא יודעת בדיוק כמה לוקחת,
תתקשרי שמעתי שהיא גמישה במחיר 0527178469

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בבתי החולים בירושלים יש החזרים

• הוסף לסימניות
יש תומכות לידה שיכולות לרשום לך בקבלה במקום דולה-קורס הכנה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דולה טובה (לא צריכה את הכי הכי מומחית) אבל שתהיה זולה - לא יותר מ800-850 ש"ח עם קבלה.
אשמח להמלצות
תודה!
לא מאמינה שתמצאי במחיר כזה..
אצלי היתה אחת שלקחה 3000 אבל עם ההחזרים יצא ששילמתי 500....
היא נתנה לי קבלה על קורס וקבלה נוספת על תמיכה.
מימשתי את הקבלה של הקורס גם בקופה וגם בהדסה.

• הוסף לסימניות
יש גמ''ח תומכות לידה של מנטל-שם תוכלי למצוא במחיר הזה
יש שם תומכות לידה מעולות שלמדו אצלה
אין לי את המספר תנסי להשיג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה