בריאות דולה מקצועית ללידה לאחר ניתוח קיסרי

• הוסף לסימניות
היי,

מחפשת דולה תותחית, שמתמחה בלידה לאחר קיסרי חירום,
אשמח להמלצות מניסיון.
תודה

• הוסף לסימניות
נראלי שמרילוס, תבררי איתה

• הוסף לסימניות
תשקלי לקחת מיילדת פרטית
(או אחת שהיא מיילדת ודולה)
המחירים הם כמעט אותו הדבר...

• הוסף לסימניות
תודה,
מה המספר של בת שבע?
ואני רוצה מישהי שלוקחת אזור ה 4000 מיילדת זה מתחיל מ 6000 לא?

• הוסף לסימניות
תוכלי לפנות אלי נשמח לעזור
ליויתי לידות אחרי קיסרי
0527164583
וב"ה זכיתי לעזור להרבה בנות גם בלידות מורכבות
המקצועיות שלי היא להזרים את הלידה יותר וזה מתחיל כבר בהכנה
שיהיה לך בקלות ובידיים מלאות בעז"ה

• הוסף לסימניות
מיילדת ממש ממש לא לוקחת כמו דולה, חברה שלי ילדה עם מיילדת וזה סיפור לא זול בכלל. מתחיל ב6 אלף בערך.
לגבי הקיסרי יש דולות שעושות את העבודה מעולה,
מעליי יש את מאמימוש שכתבה כאן יש לה אתר נפלא תבקרי שם.
אני לקחתי את תהילה אליאב שאני יודעת שהיא מעולההה ליולדות אחרי קיסרי (ב"ה לא הצטרכתי אבל אני יודעת מאחרות) באופן כללי דולה מקצועית ומתוקה מדהימה ברמה אחרת. יש לה תכנית של ליווי עם מלא דברים שהיא נותנת - תבררי אצלה.
יש גם יולדות מבוגרות יותר אם את מחפשת כמו מלי טוב ונעמי גוטליב מבית"ר. יש את פנינה אדלר שהמליצו כאן הרבה (רק תברר איתה על קיסרי אני לא יודעת אם מתעסקת בזה).
בקיצור העיקר שיהיה לידה קלה ומוצלחת! תתפללי שתקבלי מי שהכי יתאים לך, אחרי הכל זה מאיתו יתברך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה