אשמח להמלצות תודה!
ל לחיות את החויה משתמש פעיל • 8/9/25 הוסף לסימניות #2 למדתי אצל חנה בורר , נהנתי מכל רגע , מוציאה אותך מקצועית , כמובן שאני עדיין משתלמת, כי אין ללמודים סוף
למדתי אצל חנה בורר , נהנתי מכל רגע , מוציאה אותך מקצועית , כמובן שאני עדיין משתלמת, כי אין ללמודים סוף
א אוריגמי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים • 8/9/25 הוסף לסימניות #3 המלצה שלי: אם תרצי לקוחות שיוכלו לקבל החזר על הליווי, תבדקי במקביל מול קופ"ח איזה תעודות קבילות.
ט ט.ש. משתמש פעיל 10/9/25 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י לחיות את החויה: למדתי אצל חנה בורר , נהנתי מכל רגע , מוציאה אותך מקצועית , כמובן שאני עדיין משתלמת, כי אין ללמודים סוף לחצ/י כדי להרחיב... תודה! איפה היא מלמדת? מה הגישה שלה?
נכתב ע"י לחיות את החויה: למדתי אצל חנה בורר , נהנתי מכל רגע , מוציאה אותך מקצועית , כמובן שאני עדיין משתלמת, כי אין ללמודים סוף לחצ/י כדי להרחיב... תודה! איפה היא מלמדת? מה הגישה שלה?
ט ט.ש. משתמש פעיל 10/9/25 הוסף לסימניות #6 קר נכתב ע"י לחיות את החויה: למדתי אצל חנה בורר , נהנתי מכל רגע , מוציאה אותך מקצועית , כמובן שאני עדיין משתלמת, כי אין ללמודים סוף לחצ/י כדי להרחיב... קראתי עליה קצת היא לגמרי לא מלמדת דברים אלטרנטיביים? נשמע שהיא מאוד קובנציונלית
קר נכתב ע"י לחיות את החויה: למדתי אצל חנה בורר , נהנתי מכל רגע , מוציאה אותך מקצועית , כמובן שאני עדיין משתלמת, כי אין ללמודים סוף לחצ/י כדי להרחיב... קראתי עליה קצת היא לגמרי לא מלמדת דברים אלטרנטיביים? נשמע שהיא מאוד קובנציונלית
ל לחיות את החויה משתמש פעיל • 10/9/25 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י ט.ש.: קר קראתי עליה קצת היא לגמרי לא מלמדת דברים אלטרנטיביים? נשמע שהיא מאוד קובנציונלית לחצ/י כדי להרחיב... היא דווא משלבת , מלמדת הרבה תנוחות ותנועות
נכתב ע"י ט.ש.: קר קראתי עליה קצת היא לגמרי לא מלמדת דברים אלטרנטיביים? נשמע שהיא מאוד קובנציונלית לחצ/י כדי להרחיב... היא דווא משלבת , מלמדת הרבה תנוחות ותנועות