כללי דומה, שונה או לא מזכיר בכלל.

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחת הטענות של בני משפחתי וסביבתי על עם המעצבים היא שיש להם ראיה מפונטזת משהו, ויתכן בהחלט שהם יראו דברים כלשהם (אולי מעין פאטה מורגנה או הרהורי לב?) ואילו העמך היהודי הפשוט, והיהודיה התמימה אינם מבינים על מה דובר גבוהות המעצב הנ"ל... (ואולי יסובבו קצת אצבע סביב הרקה?)

עד כאן ההקדמה,

ובכן בהמשך לאשכול הנ"ל, הלקוח אכן התרשם (הוא גם קיבל תהליך שהדגים את הדמיון לשבב) אבל אתמול הוא אומר לי תראי אכן הלוגו יפה אבל חברים שלי אמרו שבכלל לא רואים כאן שבב, אלא רק ט' וי'.

(ואגב, אחת מעובדותי שאינה גרפיקאית ראתה כאן רק ט' וי' ואילו הגרפיקאית ראתה רק שבב ולא ט' וי'...)

אני עניתי לו שאכן לא כל אדם מהרחוב שאינו עבר את התהליך יראה בזאת שבב, אבל ברור שהלוגו החדש משדר נכונה יותר את תדמית החנות וערכיה.

אני בהחלט חושבת על אפשרויות ביצוע נוספות, אבל מדרש תמונה לעולם לא אשים, אז אני תמיד נשארת באופציה הזאת שלא כל אחד ירד לסוף עומק כוונתי.

מה הייתם עונים?

• הוסף לסימניות
קודם כל, זה שהם רואים ט' וי' זה כבר משיג את המטרה.
במקרה המסויים הזה, נדמה לי שמאחר ולא כל אחד יודע מה זה לוח אלקטרוני, או איך נראה שבב, האסוסיאציה תהיה לו קשה יותר.
(מצד שני, אם החברים של בעל העסק הינם בעלי רקע טכני והלוגו לא הזכיר להם משהו מהעולם הדיגיטלי, נראה לי שיש להם בעיה רצינית:))

• הוסף לסימניות
אז מה? האם כל לוגו של כל חברה כל האנשים יורדים לסוף דעתם? ממש לא, (תשאלי אותם מה מסמל התפוח של מקינטוש, ועוד..) גם אם לא רואים שבב (ורק מי שמתעסק עם זה מקרוב יראה) עדיין זהו לוגו טוב. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגם אם לא רואים בזה שבב, משייכים את זה לעולם האלקטרוניקה, מחשבים.
וזה ממש לא משנה אם יחשבו שזה שבב, דיסק און קי או עכבר.

• הוסף לסימניות
לא רואים שבב???
דחוף לבדיקת ראיה.

• הוסף לסימניות
מביך, מתסכל, מייאש,

חבל מאוד שהוא מוותר על מה שעשית

"אתה חונן"... ללקוח דעת-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;680928:
מביך, מתסכל, מייאש,

חבל מאוד שהוא מוותר על מה שעשית

"אתה חונן"... ללקוח דעת-

עוד לא מוותר,
ועוד לא אמרנו קדיש...

זה בדיון עד כמה משמעות יש לייחס לדעתם של חבריו...
וכמה משמעות יש לחד משמעיות הויזואל.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שרוב האנשים בכלל לא מודעים למה מסמלים רוב הלוגואים בעולם, בטח לא המופשטים ביניהם. עדיין, יש אווירה שנכנסת ומשדרת גם אם האדם אינו מודע לו, ומכאן באים כל כללי העיצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה