דומיין בחינם, יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
האם זה מקובל בתחום להציע דומיין בחינם [לשנה ראשונה] למי שמזמין עיצוב של אתר?

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה, אבל למה להציע? כל עוד אפשר להרוויח אז למה להפסיד?

• הוסף לסימניות
אפשר לשקלל גם את המחיר של הדומיין ושטח האכסון במחיר של העיסקה כולה.

• הוסף לסימניות
תלוי קצת כמה עולה האחסון. אם יש לך חבילת אחסון שאתה יכול להכניס את זה בתוכו ללא עלות, והאתר לא צורך הרבה אחסון, הייתי משקלל מחיר של דומיין ואחסון לשנתיים - שלוש, כמו שכתב קודמי.

יש מקרים שהאתר צורך הרבה אחסון, ואם הוא מאוחסן בארץ - זה עולה הרבה כסף, לכן כל מקרה לגופו.

• הוסף לסימניות
אין אמנות זנווה או שבועת הרופאים החלטה היא שלך
אם לתת הרגשה טובה ללקוח שמוציא הרבה כסף ובגלל זה אתה מוכן לספוג העלות של 50 ש"ח בשנה
או ללכת עד הסוף ולהכניס את זה בהצעת מחיר

• הוסף לסימניות
אני אישית אף פעם לא לוקח את האחסון של האתר עליי, אני יושב עם הלקוח ופותח איתו חשבון אחסון בחברת אחסון אתרים, אולי אפילו מסביר לו טיפה איך להסתדר שמה, וככה אני מתגרש ממנו כשאני מסיים את העבודה.
זה יותר טוב לי ויותר טוב לו, שככה הוא לא נשאר כבול אליי, רווח נוסף זה שאני לא צריך לחשבן את החשבונות האלו, של כמה לקחת לו על אחסון וכמה על דומיין, אני מראה לו כמה עולה ושיחליט לבד.

אם אני הייתי לוקח את האחסון עליי, הרווח היחיד ללקוח זה שהוא לא צריך לדעת כלום על איך האתר בנוי, ואז אני גם הייתי כולל את הדומיין בחבילה נניח אומר לו שהאחסון עולה עוד 4 שקלים לחודש ועם זה מכסה את הדומיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה