דרוש מידע דומינו ראלי במשנת יוסף- מי מכיר את המשחק הזה?

• פותח הנושא estyr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חושבת לקנות לפסח.
יש המלצות או דיס עליו?
מעסיק את הילדים?
לאיזה גיל מתאים?

• הוסף לסימניות
חושבת לקנות לפסח.
יש המלצות או דיס עליו?
מעסיק את הילדים?
לאיזה גיל מתאים?
המשחק בכללותו מעניין ומעסיק שעות רבות מגילאי 5 עד 10 ולפעמים יותר, אני לא יודע מה מכילה האריזה הספציפית וכמה חלקים יש שם וכמה פיצ'רים מעניינים - ויש לזה קצת השלכה על ההתאמה הנ''ל.

• הוסף לסימניות
נחמד לגילאים הקטנים, רכב על בטריות שנוסע ומוריד אבני דומינו צבעוניות (עשרות אבנים באריזה).
ניתן לסובב את הרכב ואז האבנים יורדות בסיבוב.
אצלי הילדים נהנו.
אני קניתי בזמנו במאה ש"ח בערך כך שהמחיר במשנ"י אטרקטיבי.
(גילוי נאות: אין לי כלל קשר עסקי למשחק הזה, אני מייצרת רק משחקי קופסא לבוגרים)

• הוסף לסימניות
בכללותו דומינו ראלי הוא משחק שיכול להעסיק שעות, אך רק אם לילד יש סבלנות (וכמובן מקום על הרצפה שלא עוברים ויכולים להרוס לו)
לגבי המשחק במשנת יוסף משום מה הבנתי שזה דומינו ראלי רגיל(כנראה חיקוי סיני) עם אביזרים נוספים אך מהתשובה הזאת
נחמד לגילאים הקטנים, רכב על בטריות שנוסע ומוריד אבני דומינו צבעוניות (עשרות אבנים באריזה).
ניתן לסובב את הרכב ואז האבנים יורדות בסיבוב.
אצלי הילדים נהנו.
אני קניתי בזמנו במאה ש"ח בערך כך שהמחיר במשנ"י אטרקטיבי.
(גילוי נאות: אין לי כלל קשר עסקי למשחק הזה, אני מייצרת רק משחקי קופסא לבוגרים)
נשמע שזה יותר מזה

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש 2 סוגים של דומינו ראלי (לא ראיתי מה יש במשנת יוסף)
בתור ילדים התלהבנו מזה מאוד, אבל זה לא העסיק מדי הרבה זמן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה