מידע שימושי דונה x באושר עד

• הוסף לסימניות
פעם אחת שאלתי אותם לגבי מכשיר חשמלי הם אמרו שזה יבואן מקביל ובשביל אחריות צריך לפנות לחברה עצמה (נגיד לפנות ישר לדונה)
אני מאמינה שגם לגבי העגלות ושאר הדברים שהם מביאים ביותר זול

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזה סניף יש עדיין בירושלים

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבגבעת שאול, שמגר ותלפיות נגמר (לפני שעה היתה עגלה אחרונה בצבע כחול, כבר לא זוכרת באיזה סניף)
בשאר הסניפים אני לא יודעת

• הוסף לסימניות
באיזה סניפים נשאר?

• הוסף לסימניות
בפתח תקוה נגמר ושם אמרו לי שנשאר בסניף כפר סבא נסעתי לשם
ונשאר רק שלושה וכשיצאתי נשארה אחת פתוחה

• הוסף לסימניות
בתמונה שהביאו למעלה כתוב במפורש על המשטח יבוא מקביל ואת השם של החברה ומספר לשירות לקוחות

• הוסף לסימניות
1755591141417.png

• הוסף לסימניות
הייתי שבוע שעבר בשילב והתעניינתי לגבי העגלה הזו, המוכר הסביר לי שלדגם החדש יש הרבה תקלות בשונה מהדגם הישן, וככה שמעתי גם מלקוחות שהיו במקום שיש להם את שתי הדגמים, כך שזה באמת חשוב לדעת איך האחריות ולמי פונים?
אשמח להרחבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה