האמת לזה התכוונתי כשכתבתי שאפשר לחבר כמה מועדונים ביחד…בשילב יש אפשרות לקנות שוברים דרך 'שלך' ואם את משיגה מכנה אנשים יש לך 4 שוברים של 750 ב70% יוצא 2030 לדונה X.
הבנתי ממישהו ששילב כמה מועדונים ביחד וייצא לו ממש זול..
אנחנו גם קנינו את הדונה X ב1900 שח ע"י צירוף של כמה הטבותזה לא כמה מועדונים
זה הכל בכרטיס של מקס
אני כתבתי לשלב כמה הטבות כמו אשמורת או תמורה או חבר עם מקס אי אפשר
מה התכוונת + צבירת נקודות ? הורדת נקודות שצברת מקניות אחרות בקניה הזאת או שאת מחשבנת את הנקודות שתקבלי מהקניה הנוכחית ומורידה מהסכום ?
זה מועדון שמקנה הטבות למי שחבר בהסתדרות העובדים (עובדי עירייה, בנקים וכו׳)מה זה כרטיסים של "שלך" מאיפה משיגים?
אפשר לקנות גם באילת? ואז בעצם יוצא יותר זול?בשילב יש אפשרות לקנות שוברים דרך 'שלך' ואם את משיגה מכנה אנשים יש לך 4 שוברים של 750 ב70% יוצא 2030 לדונה X.
הרעיון הוא שלקבל את ההטבות של מקס צריך לשלם באשראי שלהם אי אפשר לקבל הטבות של חבר מועדון ולשלם בכרטיס נטען אחר לפעמים זה משתלם ולפעמים לאאנחנו גם קנינו את הדונה X ב1900 שח ע"י צירוף של כמה הטבות
ביחד בשבילך ארגון המורים הטבה מהאשראי של לאומי וכו'
המוכרת קיבלה את זה בקלות ובלי בעיות
בשלך. יש אפשרות לקנות שובר ראשון ע"ס 750 ש"ח ב30% ומסכום זה ומעלה השוברים הם בהנחה של 20%.האמת לזה התכוונתי כשכתבתי שאפשר לחבר כמה מועדונים ביחד…
בשלך. יש אפשרות לקנות שובר ראשון ע"ס 750 ש"ח ב30% ומסכום זה ומעלה השוברים הם בהנחה של 20%.
לכן אם יש לך אפשרות להשיג 4 מועדוני שלך ובכל אחד מהם לקנות שובר ע"ס 750 ש"ח או להטעין במשך 4 חודשים כל חודש 750 עד שמצטבר לך הסכום הנדרש.
רק שימו לב לזהועוד דבר זה תלוי בגמישות המוכרת על פי התקנון אי אפשר להעביר יותר מ1000 ש"ח בתמורה והמוכרת סידרה את זה בזה שהיא העבירה כל אלף בקופה אחרת
כנראה שהעברת באשמורתרק שימו לב לזה
אני לא הטענתי עד שהגעתי לחנות והמוכרת אמרה לי שהיא תעביר לי
נכון הכל בכרטיס של מקס, לא אמרתי שלא, סיפרתי מה עשיתיזה לא כמה מועדונים
זה הכל בכרטיס של מקס
אני כתבתי לשלב כמה הטבות כמו אשמורת או תמורה או חבר עם מקס אי אפשר
חישבתי את הנקודות מהקניה הנוכחיתמה התכוונת + צבירת נקודות ? הורדת נקודות שצברת מקניות אחרות בקניה הזאת או שאת מחשבנת את הנקודות שתקבלי מהקניה הנוכחית ומורידה מהסכום ?
העברתי תמורהכנראה שהעברת באשמורת
שלך זה משהו אחר את פשוט משלמת בשוברים של פאן כארד ואין צורך בקופות נפרדות זה כמו שאת משלמת בגיפט כארד, אין הגבלה כמה את מעבירה בקופה.
יש מישהי שביקשה לשמור לה,מאיפה את ?
איך אפשר לתקשר איתך ?
באיזה סניף היו גמישים איתך עם ההגבלות?הרעיון הוא שלקבל את ההטבות של מקס צריך לשלם באשראי שלהם אי אפשר לקבל הטבות של חבר מועדון ולשלם בכרטיס נטען אחר לפעמים זה משתלם ולפעמים לא
גם אני העברתי כרטיס תמורה וויתרתי על ההנחות שהיו במקס וזה ייצא לי יותר משתלם
ועוד דבר זה תלוי בגמישות המוכרת על פי התקנון אי אפשר להעביר יותר מ1000 ש"ח בתמורה והמוכרת סידרה את זה בזה שהיא העבירה כל אלף בקופה אחרת
משהו מבוסס?ואמרו שבהמשך השבוע יביאו עגלת דונה X במחיר מוזל
משהו מבוסס?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //