- הוסף לסימניות
מה המייל שלך?גם אני מחפשת לקנות דונה X אם למישהי יש הטבה, אשמח...
מה המייל שלך?גם אני מחפשת לקנות דונה X אם למישהי יש הטבה, אשמח...
באיזה עיר ?אם למישהו יש הטבת יום הולדת שלא צריך אשמח לקניית דונה X
עד איזה סכום שאת רוצה ההטבה היא עד 1000 שח 30 אחוז1) תכלס עם הטבת יום הולדת כמה עולה הדונה X בשילב?
הכוונה 30% רק על 1000 ש"ח מתוך 2890 ש"ח?עד איזה סכום שאת רוצה ההטבה היא עד 1000 שח 30 אחוז
תודה! אשמח להסבר מפורט איך קונים שוברולכן כדאי לקנות שובר מישראכארט כאל מקס או כל כרטיס אשראי אחר ב 20% הנחה- וזה לא כולל מבצעי מועדון או הנחות בחנות רק מהמחיר המלא
תכנס לאתר של האשראי ותראה בטאב של הטבותתודה! אשמח להסבר מפורט איך קונים שובר
בנוסף אם אני אשתמש בזה זה יצבור לי נקודות ?
יש הנחת יום הולדת 30% אבל זה עד 1000 ככה שחוסכים 300 ש"חמישהו יכול לתת הדרכה ברורה וקלה לקנית דונה במחיר הכי טוב?
כל האפשרויות.....
דונה I עולה 1890?@קוראים לי #C ,@משתמשת מקסימה , וכל המבינים....
דרך אשראי מועדון טוב, אפשר לקנות תווים של דרים כארד? בכמה אפשר להשתמש ברכישה?
תודה על העזרה.
יש אופציה להגיע ל1500 לדונה I? כיצד?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים