בריאות דופיקסנט (Dupixent) לאטופיק

• הוסף לסימניות
על סמך מה אתה כותב האם יש לך ידע רפואי או ידע כל שהוא יחסית לאנשים שמתנסים בזה וניסו הכל?

או שאולי אתה משווק של מוצרים וכדו'??
אני אינו בא לשווק שום מוצרים,
אין לי משהו נגד הזריקה, אמרתי שעם כל הכבוד שאנשים נעזרו, זה אינו פונקציה במקום ריפוי טבעי,
אפשר להתחיל עם הזריקה אבל ללכת בהמשך לריפוי טבעי מקצועי לשנות תזונה ותוספים ואינו אצל כל מטפל טבעי , אלא מישהו טוב בלבד, ככל שהבעיה יותר חמורה כך יותר קל לאבחן אותה ולטפל בה ברפואה טבעית אינטנסיבית,
אין דבר כזה רפואה טבעית אינו עזר, זה כמו להגיד שהשמש בטבע אינו מחממת..., להפריד את המחיצות המפריעות ולהתאים ולמקד יותר את הטיפול וזה יצליח, אם אינו מצליח הבעיה במטפל ואינו בריפוי של בורא עולם...
לחפות על טיפול טבעי קלוקל עם תרופות וזריקות זה הטעות של כולם ובכל מחלה תמצאו אנשים כאלה...
הצלחה מרובה

• הוסף לסימניות
אין לי משהו נגד הזריקה, אמרתי שעם כל הכבוד שאנשים נעזרו, זה אינו פונקציה במקום ריפוי טבעי,
אפשר להתחיל עם הזריקה אבל ללכת בהמשך לריפוי טבעי מקצועי לשנות תזונה ותוספים ואינו אצל כל מטפל טבעי , אלא מישהו טוב בלבד, ככל שהבעיה יותר חמורה כך יותר קל לאבחן אותה ולטפל בה ברפואה טבעית אינטנסיבית,
אין דבר כזה רפואה טבעית אינו עזר, זה כמו להגיד שהשמש בטבע אינו מחממת..., להפריד את המחיצות המפריעות ולהתאים ולמקד יותר את הטיפול וזה יצליח, אם אינו מצליח הבעיה במטפל ואינו בריפוי של בורא עולם...
לחפות על טיפול טבעי קלוקל עם תרופות וזריקות זה הטעות של כולם ובכל מחלה תמצאו אנשים כאלה...
הצלחה מרובה
כלומר שבסרטן הכי קל לטפל?
ואם זה לא מתרפא אז הבעיה היא המטפל?

• הוסף לסימניות
כלומר שבסרטן הכי קל לטפל?
ואם זה לא מתרפא אז הבעיה היא המטפל?
זה ברור שבורא עולם הקדים תרופה למכה וככל שהבעיה יותר מוחשית וגסה כך יותר קל לאבחן ולטפל בה כי השיבוש הוא מאוד גדול וככל שמטפלים כמעט בכל מנגנון רואים הטבה,
המחלה הידועה הרבה יותר מורכב לטפל, זה יכול להיות מהרבה גורמים, יש כל כך הרבה סוגים שונים,
צריך להתאים את התזונה והתוספים לפי המצב אבל במחלה הזאת זה הרבה יותר מזה , לפי מצב רוח ודברים נוספים,
יש כל מיני שיטות טיפול במחלה, שחלקות מרפאות וחלקם חלקית,
יש גם סוגי טיפולים טבעיים חיצונים יקרים יותר או פחות...
עד שכנראה ייצאו יותר מחקרים ומידע על כל סוג של גידול לגבי המנגנון כך אופן הטיפול יהיה יותר מדוייק,
אי אפשר להשוות בין אדם לחבירו במחלה הידועה כי כל אחד הסיבוכים שונים ואופי וקצב ההתדרדרות ח"ו
כמובן שזה גם תלוי עד כמה אדם משתדל לעומת חבירו...
זה מאוד מורכב לענות על שאלה כזאת... יהי רצון שיהיה רפואה שלמה!!

• הוסף לסימניות
הצלחה מרובה
זה ברור שבורא עולם הקדים תרופה למכה וככל שהבעיה יותר מוחשית וגסה כך יותר קל לאבחן ולטפל בה כי השיבוש הוא מאוד גדול וככל שמטפלים כמעט בכל מנגנון רואים הטבה,
המחלה הידועה הרבה יותר מורכב לטפל, זה יכול להיות מהרבה גורמים, יש כל כך הרבה סוגים שונים,
צריך להתאים את התזונה והתוספים לפי המצב אבל במחלה הזאת זה הרבה יותר מזה , לפי מצב רוח ודברים נוספים,
יש כל מיני שיטות טיפול במחלה, שחלקות מרפאות וחלקם חלקית,
יש גם סוגי טיפולים טבעיים חיצונים יקרים יותר או פחות...
עד שכנראה ייצאו יותר מחקרים ומידע על כל סוג של גידול לגבי המנגנון כך אופן הטיפול יהיה יותר מדוייק,
אי אפשר להשוות בין אדם לחבירו במחלה הידועה כי כל אחד הסיבוכים שונים ואופי וקצב ההתדרדרות ח"ו
כמובן שזה גם תלוי עד כמה אדם משתדל לעומת חבירו...
זה מאוד מורכב לענות על שאלה כזאת... יהי רצון שיהיה רפואה שלמה!!

• הוסף לסימניות
לי זה יותר נשמע כמו בוט של AI!!
אם אתה חושב שאני רובוט אז רפואה שלמה מכל הלב חח
אנשים שאינו רוצים להאמין לדברים מציאותיים יכולים למצוא חור או פירצה או חוסר אמון בכל דבר שרק יכולים לדבר עליו שמנוגד לדעתם כי קשה להם לקבל אמת חדשה ולהוכיח שהם חיו או ייעצו בחשיבה של טעות (בקטע של לימוד לתועלת הציבור ואינו של מוסר ח"ו)
יש פשוט הרבה מאוד רופאים כאלה ששוטפים את כל הממסד ומוסדות הבריאות האקדמי שרואים שיש יותר נזקים מתועלת בלתת תרופות ברובם המכריע של המקרים (חוץ ממקרים ספציפים עם צורך..) ובמקום לנסות לחשב מסלול מחדש אל עבר השיפורים של אנשים ששינו תזונה הם מכחישים כל נאמר בלי שום צורך בהסבר ובהנף יד מניפים כל תועלת או ריפוי מלא של מחלה וקוראים לזה נס רפואי או מנסים בכל דרך לנסות למנוע מהציבור להבין ולדעת זאת ויש הרבה דוגמאות לכך ואין כאן המקום להאריך...
אגב וכל זה נאמר בייחוד לפרופסורים ומנהלי מחלקות שאינו ימירו את כבודם תמורת תועלת של אנשים בודדים(או כל העולם במילים אחרות) אבל חושב שזה אינו תמיד אשמתם, הם רק חיילים טובים של מערכת משומנת...
בכל מקרה לצאת מדימיונות או סיפורי כיסוי שמוכרים לאנשים רבים ולהתחיל להיות בראש פתוח, להטיל ספק, לבדוק ולחקור, אתם כבר תמצאו לבד...
לתועלת בלבד..
הצלחה מרובה ורפואה שלמה לכל עם ישראל

• הוסף לסימניות
אם אתה חושב שאני רובוט אז רפואה שלמה מכל הלב חח
אנשים שאינו רוצים להאמין לדברים מציאותיים יכולים למצוא חור או פירצה או חוסר אמון בכל דבר שרק יכולים לדבר עליו שמנוגד לדעתם כי קשה להם לקבל אמת חדשה ולהוכיח שהם חיו או ייעצו בחשיבה של טעות (בקטע של לימוד לתועלת הציבור ואינו של מוסר ח"ו)
יש פשוט הרבה מאוד רופאים כאלה ששוטפים את כל הממסד ומוסדות הבריאות האקדמי שרואים שיש יותר נזקים מתועלת בלתת תרופות ברובם המכריע של המקרים (חוץ ממקרים ספציפים עם צורך..) ובמקום לנסות לחשב מסלול מחדש אל עבר השיפורים של אנשים ששינו תזונה הם מכחישים כל נאמר בלי שום צורך בהסבר ובהנף יד מניפים כל תועלת או ריפוי מלא של מחלה וקוראים לזה נס רפואי או מנסים בכל דרך לנסות למנוע מהציבור להבין ולדעת זאת ויש הרבה דוגמאות לכך ואין כאן המקום להאריך...
אגב וכל זה נאמר בייחוד לפרופסורים ומנהלי מחלקות שאינו ימירו את כבודם תמורת תועלת של אנשים בודדים(או כל העולם במילים אחרות) אבל חושב שזה אינו תמיד אשמתם, הם רק חיילים טובים של מערכת משומנת...
בכל מקרה לצאת מדימיונות או סיפורי כיסוי שמוכרים לאנשים רבים ולהתחיל להיות בראש פתוח, להטיל ספק, לבדוק ולחקור, אתם כבר תמצאו לבד...
לתועלת בלבד..
הצלחה מרובה ורפואה שלמה לכל עם ישראל
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
אני עורכת סקר מחירים על הדופיקסנט כמה משלמים בכל קופה
אני יודעת שבמאוחדת משלמים על זריקה 380 בכללית 419 אשמח לדעת על קופות נוספות

• הוסף לסימניות
אני עורכת סקר מחירים על הדופיקסנט כמה משלמים בכל קופה
אני יודעת שבמאוחדת משלמים על זריקה 380 בכללית 419 אשמח לדעת על קופות נוספות
זה עןבד בצורה אחרת
מי שמקבל דופיקסנט בעצם מוגדר כחולה כרוני
ואז יש לו תקרה רבעונית לתשלום שזה 1114 שח לרבעון נכון להיום

בחלוקה חודשית זה 361 לחודש

וזה אומר שזה מה שמשלמים.

בחודש הראשון משמלמים על 2 הזריקות 800 שח ואז בחודשיים אחכ לא משלמים בכלל! כי הגעתם לתקרה!
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
תקרה רבעונית לפי קופת חולים (נכון לאפריל 2025):

• כללית: כ-1,152.90 ₪ (התקרה החודשית היא 384.30 ₪).
  • מכבי: כ-1,101.24 ₪ (התקרה החודשית היא 367.08 ₪).
  • מאוחדת: התקרה החודשית היא כ-444.97 ₪ (חישוב רבעוני אינו מצוין בנפרד, אך מדובר ב-3 חודשים).
  • לאומית: כ-1,290.54 ₪ (התקרה החודשית היא 430.18 ₪).
  • סכום התקרה משתנה בין קופה לקופה

• הוסף לסימניות
זה תלוי אם האישור לזריקה הוא פעם בשבועיים או פעם בחודש,
אם פעם בשבועיים ומזריקים אחת לשלושה שבועות
תקרה רבעונית לפי קופת חולים (נכון לאפריל 2025):

• כללית: כ-1,152.90 ₪ (התקרה החודשית היא 384.30 ₪).
  • מכבי: כ-1,101.24 ₪ (התקרה החודשית היא 367.08 ₪).
  • מאוחדת: התקרה החודשית היא כ-444.97 ₪ (חישוב רבעוני אינו מצוין בנפרד, אך מדובר ב-3 חודשים).
  • לאומית: כ-1,290.54 ₪ (התקרה החודשית היא 430.18 ₪).
  • סכום התקרה משתנה בין קופה לקופה
בלאומית התקרה רבעונית

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה 2 זריקות של דופיקסנט 300 מ"ג, טריות, קניתי ובסוף זה מיותר,
אם יש מישהו שלא מקבל על זה מימון וירצה לקנות ממני, אשמח למכור במחיר שעלה לי אחרי ההנחה של קופת חולים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי למכירה 2 זריקות של דופיקסנט 300 מ"ג, טריות, קניתי ובסוף זה מיותר,
אם יש מישהו שלא מקבל על זה מימון וירצה לקנות ממני, אשמח למכור במחיר שעלה לי אחרי ההנחה של קופת חולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה