מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
יכול להיות שלא תמיג היה עליו ושמר בכספת כח חשש לאבד את זב
אני רואה ששוב, יש כאן חוסר מודעות חמור בנוגע לזה:
זירו הוא רבלר רשום. זה ודאי.
בכל רגע נתון, עוקבים אחריו אנשי ה"קוסטדוס סילנטי", שהם סקנדרים בודאי, כי הם משתמשים בכוח העל של קריאת מחשבות.
הדוקילרים, אם כן, יהרגו אותו ברגע שהתליון לא יהיה עליו!!!!!

הדבר היחיד שניתן לומר הוא, שיש באפשרותו של המחזיק בתליון להחיל את השפעתו לגבי אנשים מסויימים בלבד!!!!

אני חושב שדי ברור שאנחנו לא יכולים לסמוך על כל מילה שמקסימיליאן מוציא מהפה, כן?
זה נראה שיונה ספיר מנסה בכוח לגרום לנו לחשוד בו, מה שאומר שלכאורה הוא כן אדם טוב, אבל נכון אי אפשר להאמין על מה שהוא אומר, אבל בקשר לזה אני חושב שמייקל כן רבלר.

ולראות מה יש לו בכיסים וכו'.
לכן מסתבר שמדובר בתליון אחר.
לא רוצה ח-ל-י-ל-ה להישמע חריף מדי, אבל בדיוק לזה התכוונתי: תהיו יותר למדנים.
תחשבו בהיגיון.
יונה ספיר בחרה ב-ד-י-ו-ק באדם שמחזיק בהקסגונום שישא על צווארו תליון, שיהיה ב-ד-י-ו-ק בצורת משושה, וב-ד-י-ו-ק זה מה שראה אצלו בנדו?

נו.

מה שאני לא מבין, איך הוא נלחם בזאבים? הוא לא נכה?
הוא באמת צריך להיפגע באופן בלתי הפיך, ע"פ מה שהסביר לו קייזר, שכל סקנדר שמתמוסס, משבית את אחד מאיבריו של הבייס.
אבל כשדני חוזר הביתה בסוף הספר, מייקל (או הלן) שאל אותו איזה איבר נפגע, והוא עונה שעדיין אינו יודע.
לפי דברי מקסימיליאן, זה יכול לקחת עד שלושה חודשים מרגע ההתמוססות.
ועכשיו:
ישנן 5 יבשות, בהן צריך לבקר תוך שנה. סה"כ, קצת פחות מחודש וחצי לכל יבשת. ההתמוססות אירעה בסוף סיים, ולכן יונה ספיר לא חייבת אפילו בספר 2 לגלות איזה איבר נפגע, קודם דני יצטרך לחסל כמה חשבונות, כנראה....

הוא באמת צריך להיפגע באופן בלתי הפיך, ע"פ מה שהסביר לו קייזר, שכל סקנדר שמתמוסס, משבית את אחד מאיבריו של הבייס.
אבל כשדני חוזר הביתה בסוף הספר, מייקל (או הלן) שאל אותו איזה איבר נפגע, והוא עונה שעדיין אינו יודע.
לפי דברי מקסימיליאן, זה יכול לקחת עד שלושה חודשים מרגע ההתמוססות.
ועכשיו:
ישנן 5 יבשות, בהן צריך לבקר תוך שנה. סה"כ, קצת פחות מחודש וחצי לכל יבשת. ההתמוססות אירעה בסוף סיים, ולכן יונה ספיר לא חייבת אפילו בספר 2 לגלות איזה איבר נפגע, קודם דני יצטרך לחסל כמה חשבונות, כנראה....
רק שהיא לא תשאיר אותנו בסופו של דבר כמו עם בנצי.....

אולי הוא עשה את עצמו בהלם?
לא רעיון כל - כך הזוי...
ואורתודוכסי כמעט יחיד זה לא אורתודוכסי יחיד, לתשומת לב.
אגב, אנגלר אומר לדני ש"מקסימיליאן דיווח על הרבלרים החדשים".
אם ישי דופליקט-אין צורך לדווח עליו כרבלר....
וכפי שסיכמנו, כל הקצוות פתוחים, וכל אחד מארבעת חבריו עוד יכול להתגלות כדופליקט.
מה שאני רוצה לומר, אין לישי שום עדיפות לומר שזה דווקא הוא.

לאו דווקא שמדובר בתליון אחר, יכול להיות שפשוט יש לזירו משהו שבולם את הכוח של התליון.
אבל ככל הנראה יש יותר מתליון אחד שמבטל את הכוח הדופליקטי, אחד שד"ר קאלי החביא בכספת, ואחד שנשאר על אברשה והגיע איך שהוא לזירו.
דני שואל את קייזר מה יעשו עכשיו, כשהכדור אצל זירו, והוא עונה שהם עוד לא אבודים, כי הוא כמעט בטוח שד"ר קאלי השאיר אצלו עוד דבר שעוצר כוח דופליקטי, מלבד התליון.

אם לזירו היה את התליון למה הוא היה צריך לקשור את היידים של הדופליקטים בצורה ההיא (גב כף היד לגב כף היד)?
הוא לא תמיד היה בקרבתם, לפעמים השאיר אותם קשורים באוניה, וירד לאיים לחפש דופליקטים.
התליון משפיע עד מרחק מסוים, וזה לא מרחק גדול בכלל-הסקנדר של דני ראה ממרחק קטן את טהולא וזירו ביחד

דני שואל את קייזר מה יעשו עכשיו, כשהכדור אצל זירו, והוא עונה שהם עוד לא אבודים, כי הוא כמעט בטוח שד"ר קאלי השאיר אצלו עוד דבר שעוצר כוח דופליקטי, מלבד התליון.
לכאורה באמת יש 2, אחד אצל זירו ואחד מוחבא.

או שפתאום ד"ר קאלי ימציא איזה חוק חדש שיאפשר לרפא אותו למרות התמוססות הבייס
לא חושב.
"הבייס של אולל, זקן הדופליקטים, עיוור, חירש וקטוע יד, הסקנדרים שלו לחמו במהלך מבצע קשה, והתמוססו בזה אחר זה."

עם כל הכבוד ליובניס דני הארט, לא נראה לי שהוא יותר חשוב מצ'מפיון.

זה נראה שיונה ספיר מנסה בכוח לגרום לנו לחשוד בו, מה שאומר שלכאורה הוא כן אדם טוב, אבל נכון אי אפשר להאמין על מה שהוא אומר, אבל בקשר לזה אני חושב שמייקל כן רבלר.
גם מייקל לא מת על הנסיונות שלו להתחבר איתו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה