מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אגב, הקריאה הנכונה של המילה הינה
1742741751978.png
, אבל היא נזכרה לנקד מאוחר מידי.
היה ונשאר דוּפְלִיקְטִים...

• הוסף לסימניות
השאלה הכי מרכזית מבחינתי היא איך ברגע שזירו נהפך לרבלר לא נשלחו דופליקטים להרוג אותו,
ובאופן כללי כוחם של הדופליקטים בענין זה לא ברור כ"כ, כי איך אפשר להרו ולטבוח בהם כ"כ בקלות-מחד, ומאידך, כוחות עצומים ועל טבעיים

• הוסף לסימניות
יכול להיות שד"ר קאלי יחזור ויהיה כמו "מורה רוחני" לדני.
ולא בפועל יציל את העולם אבל יעזור בדיבורים והכוונה וכ'ו
תקראו את הפרולוג הזה של החלק השני...
שם באמת נראה שזה הכיוון.

קבצים מצורפים

• פרולוג.pdf
    KB 77.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אתם לא חושבים שקצת הקדמתם את המאוחר?
את כל השאלות שנשאלו כאן כבר שאלו אנשים באשכולות האחרים, וביקורת על ספר על סמך 20 עמודים מתוכו? נו, באמת!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואי, היו לי כל כך הרבה השערות ושאלו אחרי הספר הראשון, אבל שכחתי הכל.
אבל בכל מקרה, חזקה על ספרי @יונה ספיר שהם יפתיעו אותנו כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
אני בלי נדר לא ארכוש את הספרים הבאים בסידרה
לא אהבתי את החלק הראשון בגלל מספר סיבות
כי מודבק שם נושא הדת
יש שם תיאורים לא נעימים בכלל
וזה לא נותן כלום אחרי קריאת הספר
הרגשתי הרגשת רייקנות
סתם בזבתי מלא שעות בשביל לקרוא איזה פנטזיה עם תיאורים זוועה שלא עשו לי טוב
(הבלי נדר זה כי אמרתי את זה גם על פדהאל - וקראתי לאחרונה...)

• הוסף לסימניות
אתם לא חושבים שקצת הקדמתם את המאוחר?
את כל השאלות שנשאלו כאן כבר שאלו אנשים באשכולות האחרים, וביקורת על ספר על סמך 20 עמודים מתוכו? נו, באמת!
האשכול נפתח במטרה לשאלות על אחרי שיצא הספר...
ואגב זה לשאלות על הספר הקודם.
נשמח שתיתנו לנו ליהנות בהשערת השערות על סמך 20 עמודים למה לא?

• הוסף לסימניות
אגב, הקריאה הנכונה של המילה הינה צפה בקובץ המצורף 1929251, אבל היא נזכרה לנקד מאוחר מידי.
היה ונשאר דוּפְלִיקְטִים...
אם תשימי לב כשאת פותחת את הספר כתוב לך בגדול דופליקטים כמו שמופיע על הכריכה אבל יש שם גם ניקוד... לא שמים לב לזה אבל יש כך שהיא לא נזכרה מאוחר (גם אני שמתי לב לזה רק בפעם השישית בערך שקראתי את הספר ואחרי מיליון פעמים שהצצתי בו פשוט זה עמוד שכולם מדלגים עליו...

• הוסף לסימניות
השאלה הכי מרכזית מבחינתי היא איך ברגע שזירו נהפך לרבלר לא נשלחו דופליקטים להרוג אותו,
ובאופן כללי כוחם של הדופליקטים בענין זה לא ברור כ"כ, כי איך אפשר להרו ולטבוח בהם כ"כ בקלות-מחד, ומאידך, כוחות עצומים ועל טבעיים
לא חושב שכל אחד שהופך לרבלר ישר באים להרוג אותו (לדוגמה אבא של דני)
אבל השאלה כאן למה לא בדקו אותו?
אני מניח שכל רבלר בודקים אותו אם יש לו כוונות רעות וכו... ובגלל זה שוב הגענו לאבא של דני הרי הוא רבלר אז בטוח המסדר בדק אותו כך שאין הרבה סיכויים שהוא מהרעים אלא אם כן משהו התפקשש אצלו כמו עם זירו...

• הוסף לסימניות
אבא של דֶני לא רבלר, ככה לפחות כתוב בדופליקטים הראשון
וחוץ מזה זה כתוב בצורה הברורה ביותר שרבלר לא נהרג, פשוט יש דוקילרים ששומרים עליו
מה שכן, לגבי זירו, לא ברור מדוע הדוקילרים האלו לא הרגו אותו מיד כאשר התחיל לברר אודות המסדר?
נקווה שתשובות לכל זה באמת מחכות לנו בספר הזה או הבאים אחריו

• הוסף לסימניות
אבא של דני לא רבלר!!
אבא של דֶני לא רבלר, ככה לפחות כתוב בדופליקטים הראשון
וחוץ מזה זה כתוב בצורה הברורה ביותר שרבלר לא נהרג, פשוט יש דוקילרים ששומרים עליו
מה שכן, לגבי זירו, לא ברור מדוע הדוקילרים האלו לא הרגו אותו מיד כאשר התחיל לברר אודות המסדר?
נקווה שתשובות לכל זה באמת מחכות לנו בספר הזה או הבאים אחריו
רק מדייק שלא כתוב שמייקל לא רבלר, מייקל רק טוען שהוא לא רבלר, אין כל ערך לטענות שלו, אם י. ספיר הייתה כותבת שהוא לא רבלר הייתי יודע שהוא לא רבלר, אבל רק מייקל טוען שהוא לא רבלר.

• הוסף לסימניות
לא חושב שכל אחד שהופך לרבלר ישר באים להרוג אותו (לדוגמה אבא של דני)
אבל השאלה כאן למה לא בדקו אותו?
אני מניח שכל רבלר בודקים אותו אם יש לו כוונות רעות וכו... ובגלל זה שוב הגענו לאבא של דני הרי הוא רבלר אז בטוח המסדר בדק אותו כך שאין הרבה סיכויים שהוא מהרעים אלא אם כן משהו התפקשש אצלו כמו עם זירו...
לא הורגים כל רבלר. ממש לא.
מה שכן, אנשי ה"קוסטדוס סילנטי" (שומרי השתיקה), הדוקילרים, נשלחים לעקוב אחריו כדי לראות אם הוא יספר לאחרים. אם יספר-יהרגו אותו.
וממילא מהמקרה של זירו - לא קשיא מידי, כי הדוקילרים, כך ע"פ דבריו של טהולא (או קייזר, לא זוכר), הם דופליקטים בעלי כוח - על של קריאת מחשבות, מה שאומר שהם סקנדרים, כי כוחות על אינם נמצאים אצל הבייס. וכיוון שלזירו היה את התליון - הסקנדרים לא יכלו להתקרב אליו!!!! והדבורים נפלואים ביוייסר!!!

• הוסף לסימניות
אחרי שהיא הרגה את דמבלדור על הספר הראשון, השתמשה במחולל זמן בפרקים שאחריו והכניסה חיות פלא בכריכה, נותר רק לקוות שבספר הנוכחי ההורקרוקסים כבר יושמדו...

וברצינות - יש איזשהו קטע עם הזאבים בסדרה פה, חוץ מזה אין לי כ"כ ניחושים (אולי ישי הוא דופליקט? אולי הדופליקטים הם בעצם הרעים? אולי הם יסתבכו עם המלך של היבשת הבאה?).

קראתי את הפרקים שפורסמו, וזה קצת מזכיר לי גרשונוביץ' בפנטזיה. מה שכן - צריך לעשות תקציר בהתחלה.

מקווים שיצא בעז"ה כמה שיותר מוקדם!

• הוסף לסימניות
עוד קצת בעניין:
קיימות בספר סתירות רבות, לגבי פעילות התליון שעל צווארו של זירו.
פעמים רבות מתואר בספר מפגש של זירו עם סקנדרים, כמו דני עצמו, וגם בנדו, מה שלא ייתכן שיקרה בקרבתו של תליון ההקסגונום.
אי אפשר כמובן לענות, שאכן- בכל אותם הפעמים זירו הוריד את התליון, כי אז היו מגיעים הדוקילרים מיד ומחסלים אותו. חייבים לומר א"כ, שישנה אפשרות למחזיק התליון לבטל את השפעותיו בהתאם לרצונו, וכנראה גם להחיל את ההשפעה על אנשים מסויימים.
אגב, שאלה שמדירה שינה מעיניי זמן רב:
למה טהולא נתן לזירו את הכדור???
הוא ידע בבירור שזירו יהרוג אותו בכל מקרה, עם הכדור או בלי, ואם לא היה מביא לו את הכדור הוא לא היה משיג אותו לעולם!!!!

• הוסף לסימניות
עוד קצת בעניין:
קיימות בספר סתירות רבות, לגבי פעילות התליון שעל צווארו של זירו.
פעמים רבות מתואר בספר מפגש של זירו עם סקנדרים, כמו דני עצמו, וגם בנדו, מה שלא ייתכן שיקרה בקרבתו של תליון ההקסגונום.
אי אפשר כמובן לענות, שאכן- בכל אותם הפעמים זירו הוריד את התליון, כי אז היו מגיעים הדוקילרים מיד ומחסלים אותו. חייבים לומר א"כ, שישנה אפשרות למחזיק התליון לבטל את השפעותיו בהתאם לרצונו, וכנראה גם להחיל את ההשפעה על אנשים מסויימים.
אגב, שאלה שמדירה שינה מעיניי זמן רב:
למה טהולא נתן לזירו את הכדור???
הוא ידע בבירור שזירו יהרוג אותו בכל מקרה, עם הכדור או בלי, ואם לא היה מביא לו את הכדור הוא לא היה משיג אותו לעולם!!!!
לפי מה שאני הבנתי הוא שם את התליון מתחת לחולצה וכך הוא לא פועל, ורק כשהוא מוציא אותו זה פועל, מה שקצת מוזר באמת, למה שהחולצה תבלום כזה כוח?....

• הוסף לסימניות
(אולי ישי הוא דופליקט?
די כבר עם זה!!!!
למה הוא כ"כ בהלם כשהוא רואה את הביצועים של מקסימיליאן???
חוץ מזה, מקס.... בעצמו אומר לו שהוא האורתודוכסי הכמעט יחיד במסדר!!!
ואם קראתם את ה"טעימה" מהספר השני, דני הארט נשלח להילחם בזאבים, כי הוא הדופליקט!!!

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני הבנתי הוא שם את התליון מתחת לחולצה וכך הוא לא פועל, ורק כשהוא מוציא אותו זה פועל, מה שקצת מוזר באמת, למה שהחולצה תבלום כזה כוח?....
וכל הזמן שהתליון חסם את הדוקילרים מלהגיע לזירו - הוא היה מחוץ לחולצה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה