מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי אמר שכל הפעמים שמוזכר תליון מדובר על התליון שמבטל את כוח הדופליקטים ?
נו באמת, רבייסיי.
תהיו יותר למדונים.

היא מדגישה את זה אינספור פעמים, לא במקרה.
כמו: (הלשון אינה לקוחה במפורש מה"רַבֵּנוּ יוֹיִנֶה"....) "לידו עמד אדם גבוה ובהיר שיער...... עם תליון על צווארו", באחת הפעמים הראשונות שזירו מופיע בספר.
גם בריאיון שהוא עורך לבנדו, לזהות את כוח העל שלו, בנדו אומר שהוא רואה שיש לו בכיסים הפנימיים חבילת סיגרים יוקרתית, ותליון משושה. (אסמכתא לדברי מרציאנו קפוצ'ינו, שהתליון היה כל הזמן מתחת החולצה.)

• הוסף לסימניות
נו באמת, רבייסיי.
תהיו יותר למדונים.

היא מדגישה את זה אינספור פעמים, לא במקרה.
כמו: (הלשון אינה לקוחה במפורש מה"רַבֵּנוּ יוֹיִנֶה"....) "לידו עמד אדם גבוה ובהיר שיער...... עם תליון על צווארו", באחת הפעמים הראשונות שזירו מופיע בספר.
גם בריאיון שהוא עורך לבנדו, לזהות את כוח העל שלו, בנדו אומר שהוא רואה שיש לו בכיסים הפנימיים חבילת סיגרים יוקרתית, ותליון משושה. (אסמכתא לדברי מרציאנו קפוצ'ינו, שהתליון היה כל הזמן מתחת החולצה.)
מסכים עם @מור100

• הוסף לסימניות
אבל משהו מוזר לי, כתוב שד"ר קאלי החביא את התליון בכספת ההיא, אבל הרי כשד"ר קאלי נעלם התליון נשאר על אברשה.
עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו, רק שני אנשים בספר נעלמים כשהם נוגעים בכדור הטונגו, זירו וד"ר קאלי, שניהם נגעו בכדור כשהתליון היה באזור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שאלה:
אם הדופליקטים ידעו שזירו נמצא במרפאה בטיכאה, למה הם לא שלחו לשם כוח גדול של דוקילרים ועוד... שינסו להורגו או לזהות מי הוא?
נראה שאין מספיק תיאום בין הדופליקטים
יש הרגשה כזאת שהם חיים לעצמם ...רק אם הם מקבלים קריאה ספציפית לעזרה הם באים
מרגיש שיש להם בעיקר השקעה בשימור סודות
פחות מורגש שהם מושיעים את העולם ממשהו....
תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
אולי במקום המון השערות מה יקרה
נחכה בציפיית עניים לספר
הרי בניינו היא תמיד מפטיעה בסוף .
אני תמיד חושב כזה...
תכלס׳ יונה ספיר יושבת וצופה בזה ואז אומרת לעצה אם כולם חושבים שככה זה יהיה אז בוא נעשה בכוונה הפוך כדי להפתיע.!!!\

אבל למה להפסיק? זה כיף!

• הוסף לסימניות
סיים - כמו הקומוניסטים, שוויון לכולם "אנשים לא שוים, הם משתווים"
אוטוקרט - כנ"ל
פיוצ'ר - מדינה מתקדמת טכנולוגית מאוד
אינדיבידואל - מאמינים בקידום אישי לכל אחד
פרדייס - חיים כמו פעם, בארות מים, רעית צאן וכו', חיים נקיים כמעט לחלוטין מטכנולוגיה "החירות לחיות בשלוה"

• הוסף לסימניות
בליחה שאני אומר...
זה הוצאת שם רע!!
הי כתבה במפורש במאמר שלה על הספר שהיא לא קראה את הארי פוטר!!!!!!!!!!!
אז אולי היא ראתה את הסרט
פשוט כי זה מידי דומה (לפחות הספר הראשון השאר לא קראתי)

• הוסף לסימניות
אז אולי היא ראתה את הסרט
הייתי ממליץ לכם לקרוא שוב את המאמר שלה
היא אמרה שהיא בהחלט קראה את הארי פוטר, אמרה שזו הפנטזיה היחידה שהיא קראה, אבל הספר הוא לא חיקוי אלא השראה, תסתכלו שם ותבינו את ההבדל
כתבה שהיא לא מכירה שום פנטזיה אחרת, רק שמות
למי שמכיר קצת ספרי פנטזיה: אפשר לראות דברים דומים בספרים אחרים אבל בסך הכל ניתן לומר שזו עלילה בהחלט מקורית ודי חדשנית. היא לא חיקוי מוחלט של שום דבר. נגיעות פה ושם אבל אם היא לא קראה את הספרים המדוברים אז זה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
אבל אם היא לא קראה את הספרים המדוברים אז זה בסדר גמור
גם אם היא קראה את כל ספרי הפנטזיות בעולם זה בסדר גמור לקבל השראה ולא להעתיק אחד לאחד
רק שלדעתי האישית היא לא עשתה עבודה טובה והפנטזיה לא מוצלחת

• הוסף לסימניות
אחד הכללים הם: לא לדבר על הנושא!
אז אולי היא ראתה את הסרט

הייתי ממליץ לכם לקרוא שוב את המאמר שלה
היא אמרה שהיא בהחלט קראה את הארי פוטר, אמרה שזו הפנטזיה היחידה שהיא קראה, אבל הספר הוא לא חיקוי אלא השראה, תסתכלו שם ותבינו את ההבדל
כתבה שהיא לא מכירה שום פנטזיה אחרת, רק שמות
למי שמכיר קצת ספרי פנטזיה: אפשר לראות דברים דומים בספרים אחרים אבל בסך הכל ניתן לומר שזו עלילה בהחלט מקורית ודי חדשנית. היא לא חיקוי מוחלט של שום דבר. נגיעות פה ושם אבל אם היא לא קראה את הספרים המדוברים אז זה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
ממש מעניין אותי:
מה מציק לכם שהיא לוקחת השראות ממקומות אחרים?

זה כמו מוזיקה, אתם יודעים כמה שירים שאתם שומעים ברגיל הם שירים שגוירו? גיור מלא, חלקי עצם הרעיון.
סמאש קייק בכלל זה בל תשחית ומגיע מסמאש דה דרס של כלות לפני החתונה...
בכל אומנות יש אלמנטים חיצוניים, לצערנו אנחנו לא חיים בעולם של גאולה :(

מה שמרתיע אתכם נראה לי זה שיש פה משהו חדש ולא מוכר.
גם על איסתרק אמרו שהוא דומה להארי פוטר וגם על אייל גלבוע.......

מי שמרגיש שהוא נהנה מיצירת ספרות בלי לדאוג לחפש לה מקורות - נראה לי ימצא את החוויה שלו בכל אומנות שהיא.

זה לא מסתדר עם הכתוב.
כי הסצנות בספר בתוארות בגוף שלישי מוגבל. ברגע שהסופרת כתבה סצנה לצד זירו כל הסצנה תהיה זירו, זאת אומרת מחשבותיו, התנהגויותיו, לבטיו, הכל רק מצידו של זירו. כי זירו לא יודע מה דני או מקסימיליאן או כל דמות בספר יודעת, או חושבת.
ולכן כשכתוב כשהצליח להניח ידו לראשונה על כדור הטונגו, וכו' עד הסוף. מדובר על זירו!!! כי כל הסצנה מדברת על זירו.
"זירו התעורר", כך מתחילה הסצנה.
גופו נותר באותו מקום בו נכח קודם לכן, סמוך לפתח המכרה.
ראייתו הפכה כפולה, הוא ראה את עצמו וכו'.
ושתי הדמויות הביטו זו בזו בניצחון מתוק, שלושים שנה לחם כדי להגיע אל הרגע הזה.
זירו לא נולד דופילקט.
הוא נולד בן אנוש רגיל, וביום מן הימים וכו'.
מן הרגע בו הפך זירו לרבלר, נשבע וכו'.
כשהצליח להניח ידו לראשונה על כדור הטונגו וכו'.
מה מובן? שזירו נגע פעמיים בכדור....
לא בטוח בכלל שזירו נגע בפועל בכדור בפעם הראשונה.
"הניח את ידו" זה ביטוי שיכול להתפרש לכמה צדדים ופעולות אפשריות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה