מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
תגובה מעולה,
אם כי אני נוטה להניח שזה לא ייגמר בפגיעה חמורה מידי אצל דני.
(לדוגמא כליה אחת תיפגע, אבל אפשר לחיות מעולה עם השניה)
ולמה גם זה מזכיר את אייל גלבוע?
כאילו תמיד הגיבור יהיה בסוף גיבור שניצל מקטיעת יד, עבר את כל פצעי הירי בשלום, וכן ע"ז הדרך

ולמה גם זה מזכיר את אייל גלבוע?
כאילו תמיד הגיבור יהיה בסוף גיבור שניצל מקטיעת יד, עבר את כל פצעי הירי בשלום, וכן ע"ז הדרך
בכל העולם בכל ספרי המתח ובטח בספרי פנטזיה הגיבור שורד את הכל בצורה על טבעית.....ולפעמים מגוחכת ממש...במקרה קיצון הוא גם מת וקם לתחיה אכשהוא....אז בזה אין מה לבא בטענות דווקה ליונה ספיר אלא לכל סופרי הדמיון בעולם.
לי יותר מפריע חוסר ההומור בספרים הכל מדי טכני מעשי ללא מספיק אתנחתות קומיות (גם אצל גלבוע וגם אצל דני) אבל זה כבר סיפור אחר

נערך לאחרונה ב:
כן, אל לא נשכח שלעלות על הדבר הזה דורש אימונים רבים ומלא כח, ואם כל מה שהוא הצליח עד עכשיו זה בעצם לא היה הבייס שלו, קשה להבין איך תוך כ"כ קצת זמן ועוד במצב שלו הוא כבר מצליח לעשות את זה
כמו שדני אומר כשהוא הולך להילחם בזאבים (בפרק לטעימה) "אני לא רק בן אדם, אני דופליקט", והוא לא היה שם סקנדר, גם לבייס של הדופליקט יש כוחות יותר מבן אדם רגיל, ובואו לא נשכח שהוא גם ירש כוחות ממייקל.

בכל העולם בכל ספרי המתח ובטח בספרי פנטזיה הגיבור שורד את הכל בצורה על טבעית.....ולפעמים מגוחכת ממש...במקרה קיצון הוא גם מת וקם לתחיה אכשהוא....אז בזה אין מה לבא בטענות דווקה ליונה ספיר אלא לכל סופרי הדמיון בעולם.
לי יותר מפריע חוסר ההומור בספרים הכל מדי טכני מעשי ללא מספיק אתנחתות קומיות (גם אצל גלבוע וגם אצל דני) אבל זה כבר סיפור אחר
לא מדובר רק על ספרי פנטזיה (כגון הנ"ל - שהמתים בהם יכולים להיות במקומות שנראים כמו תחנת רכבת ולחזור לתחייה וכו'...), אלא גם על ספרי אקשן. (כגון הנ"ל - שאיכשהו ברגע האחרון מצליחים להוציא שבב מסתורי או לצאת בחיים ממקום מסוכן...)

גם לי מפריע מאוד ההומור (או ליתר דיוק - חוסר ההומור). פעם שמעתי ממורה לספרות (אמנון הלל, למי שמכיר), שאחד הדברים שהצליחו להחזיק אנשים ביצירה הגויית הנ"ל הוא ההומור השזור בין המשפטים. ופה - נכון שיש כתיבה יפה ועלילה מצוינת, אבל חסרים מעט רגעים קלילים...

ואיך הוא עלה על הדואוסיינס בסוף החלק הראשון זה אתם כן מבינים?...
לפי איך שאני הבנתי את זה זה היה הדואוסיינס שהוא רכב עליו כבר ואחרי פעם אחת שרוכבים עליו אז הוא מכיר את הבן אדם ונותן לו לרכב עליו

זאת השערה.
רוצה להסביר איך הגעת אליה?
פשוט מאד:
כפי שהסברתי, לא ניתן לומר בשום אופן שזירו נפרד מהתליון או ביטל את השפעתו, ואפילו לרדע אחד, כי אז יהרג ע"י הדוקילרים.
אם למרות שהתליון פועל, אנו רואים בפועל כוח דופליקטי שפועל בקרבתו, כמו הסקנדרים של דני ובנדו, חייב להיות שהתליון עצר את הדוקילרים ולא את דני!!!

מאיפה המידע על הירידה לאיים לחפש דופליקטים?
להיפך, המסע מתחיל לאחר שכל הדופליקטים נהרגו ונשאר רק אחד.
אני לא חושב, אבל תכל'ס, ברור שהוא ירד מהאוניה בזמן הזה. בחלק מהפעמים הוא לקח אותם איתו לאי, ושם התרחק מהם.
למעיישה זה לא משנה, כי יש כבר תשובה מיונה ספיר עצמה, למה היה צריך לקשור אותם - שלא יידעו שהתליון אצלו.

די, נמאס ,בלי לפגוע עוד "ארי פוטר" ? למה להכניס את זה לציבור שלנו? [ואני מאוד אוהב את סדרת "מרגל להשכרה"]
אבל זה כבר מצוץ מהאצבע לא מקורי וגם לא נראה לי הכי חינוכי , סדרת פנטזיה , אשמח לתגובות מה הציבור חושב על זה?

די, נמאס ,בלי לפגוע עוד "ארי פוטר" ? למה להכניס את זה לציבור שלנו? [ואני מאוד אוהב את סדרת "מרגל להשכרה"]
אבל זה כבר מצוץ מהאצבע לא מקורי וגם לא נראה לי הכי חינוכי , סדרת פנטזיה , אשמח לתגובות מה הציבור חושב על זה?
כבר ביקשו שוב ושוב להפסיק לדבר על זה!!!!

"הר הבית בידנו!!"
דופליקטים ביידי!!
כריכה מטווורפת !!!!!!!!!!!!!

כמה ספויילרים ממאה העמודים שקראתי: (אזהרה: אם אתם לא רוצים שיתגלו לכם דברים אל תסתכלו)
1) אחות של דני לאי נהיית דופליקטית בגיל צעיר וזה סכנת חיים:
2) זאבי הקרצ׳ר הורגים את אוצר הזהות:

"הר הבית בידנו!!"
דופליקטים ביידי!!
כריכה מטווורפת !!!!!!!!!!!!!

כמה ספויילרים ממאה העמודים שקראתי: (אזהרה: אם אתם לא רוצים שיתגלו לכם דברים אל תסתכלו)
1) אחות של דני לאי נהיית דופליקטית בגיל צעיר וזה סכנת חיים:
2) זאבי הקרצ׳ר הורגים את אוצר הזהות:
מחכים לביקורת! (ולתשובות...)

אני לא חושב, אבל תכל'ס, ברור שהוא ירד מהאוניה בזמן הזה. בחלק מהפעמים הוא לקח אותם איתו לאי, ושם התרחק מהם.
למעיישה זה לא משנה, כי יש כבר תשובה מיונה ספיר עצמה, למה היה צריך לקשור אותם - שלא יידעו שהתליון אצלו.
אבל בין כה הוא הרג את כולם אז מה אכפת לו לא לקשור אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה