מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
אצלי מתחדד החשד שהוא הדוד בן
1. האיש המוכר שמחק לדני את הזיכרון מיהו, אמא של דני סומכת עליו מיד...
2. בהמשך הספר כשמקסימיליאן שולח את דני לבקש רשות מאמא שלו היא גם מסכימה מיד. בכללי נראה שהלן סומכת על מקסימיליאן משמע שהיא כנראה מכירה אותו.
לא מחייב שזה הוא אבל אופן הפעולה דומה מידי וגם ככה חשדתי בו מהספר הקודם...
גם היחס שלו לדני יכול להראות שהוא חושב יותר על טובת דני ולאי מאשר על המסדר שכלפיו עוד לא ברורה לגמרי עמדתו.
כל זה מקריאה ראשונה בלבד.
זה בנוסף לחשד מהספר הקודם כי כתוב בו שמייקל מכיר את מקסימיליאן גם בתור בייס...

מאד הגיוני.
הדופליקטיות עוברת בתורשה, ואם הלן דופליקטית - יתכן שגם האח שלה.
ותרשו לי להתפרע-הייתי מהמר שהוא גם השדכן של מייקל והלן....

יאללה, עשיתי את זה
אשמח לתגובתכם באשכול - ולמי שאין הרשאה - פה...

2. בהמשך הספר כשמקסימיליאן שולח את דני לבקש רשות מאמא שלו היא גם מסכימה מיד. בכללי נראה שהלן סומכת על מקסימיליאן משמע שהיא כנראה מכירה אותו.
גם היחס שלו לדני יכול להראות שהוא חושב יותר על טובת דני ולאי מאשר על המסדר שכלפיו עוד לא ברורה לגמרי עמדתו.
לא נראה לי הגיוני
כשמקסימיליאן היה בעמק השדים הוא שואל את מייקל הרבה שאלות על המנהגים היהודיים שלו
כמו שחיטה של עופות וכו'

זהו, אבל אני משוכנע שבסופו של דבר הוא לא הבוגד.
סביר להניח,
זה לא הסגנון של יונה ספיר.
היא לא מי שתשתול רמזים בוטים כל כך לגבי סוף הספר.
להיפך, ככל שהחשדות על מקס מתחדדים, יותר ויותר ברור לי שהוא לא בוגד.

זה בנוסף לחשד מהספר הקודם כי כתוב בו שמייקל מכיר את מקסימיליאן גם בתור בייס...
גם לי עלה החשד הזה (מהספר הראשון, את השני עוד לא קראתי), מה גם שעל שניהם מודגש (איפשהו במהלך הספר הראשון) שהם אוהבים תה.
(זאת כמובן לא הוכחה אבל מוסיף לחשד)

לא נראה לי הגיוני
כשמקסימיליאן היה בעמק השדים הוא שואל את מייקל הרבה שאלות על המנהגים היהודיים שלו
כמו שחיטה של עופות וכו'
זה לא אומר כלום, דוד בן והלן גדלו בבית יתומים.
חוץ מזה אנחנו יודעים שאי אפשר להאמין למה שמקסימיליאן אומר.
הייתי נותנת לו יותר להיות אוצר השקרים.

אם הדוד בן היה יודע שדני דופליקט היה מבין שאין טעם בממורי צ'יפ.
ויותר מזה: אולי היה בא לבקר את הבייס בזמן שהיה בבית חולים ודואג לו לטיפול מסור (באנונימיות )
100% הייתה לו מטרה סמויה בזה.
ומי אמר שהוא לא בא לבקר את דני?

סביר להניח,
זה לא הסגנון של יונה ספיר.
היא לא מי שתשתול רמזים בוטים כל כך לגבי סוף הספר.
להיפך, ככל שהחשדות על מקס מתחדדים, יותר ויותר ברור לי שהוא לא בוגד.
בול
יותר מתאים לי שהפרופסור הוא הבוגד מאשר מקסימיליאן
אבל אם אני זוכרת נכון
יונה כתבה פה פעם שמקסימיליאן לא כל כך תמים כפי שהוא נראה
אז--
אני כבר לא יודעת מה לחשוב🙄🙄

יש לי שאלה יכול להיות ששאלו אותה כבר,
איך ייתכן שיש גם אוצר רפואה וגם אוצרת?!
כשדני נפל לביצה הגיעה אוצרת הרפואה מיאנמה(?) ועצרה לו את הדם הסגול
וכשדני ננשך ע"י הזאב הגיע אוצר הרפואה מיללו וניסה לרפא את הנשיכה ללא הצלחה.
מה קרה?
יש בעיות של גברים ונשים?!
🤔🤔

אני שאלתי את יונה ספיר במייל שבדופליקטים 1 איך יכול להיות שטהולא הביא לזירו את כדור הטונגו? הרי בשביל זה צריך את כוח המעבר באש ובשביל זה צריך סקנדר, והרי טהולא לא יכל לזמן סקנדרים כי היה לזירו את תליון ההקסגונום!
והוא ענה שהתליון עובד לפי רצון המחזיק בו, אז אם זירו רצה שטהולא יזמן סקנדרים, הוא יוכל לזמן אותם.

וגם שאלתי שבדופליקטים 1 מתי שזירו ירצה שטהולא יזמן סקנדרים שיקפיא אותו או משהו אחר והוא ענה ש"עוד תראו למה הביא לו. ייקח קצת זמן ובסוף תדעו. זו השאלה שחזרה ע"ע הכי הרבה פעמים במיילים..."

אגב, למה לקנות ולקרוא עכשיו את הספר? מה הדחיפות? תקנו עכשיו ותשמרו לפסח
חבר שלח לי תמונה של מה שהוא עשה לאחר קניית הספר ביום שישי
1743336360628.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה