- הוסף לסימניות
גם לי כזו תחושה...ההרגשה שלי בסופו של דבר שזירו הוא הטוב בסיפור....
לפי המהלכים בסדרה מרגל להשכרה
מתאים לסופרת
מה דעתכם?
אבל אין לי על מה לבסס אותה.
גם לי כזו תחושה...ההרגשה שלי בסופו של דבר שזירו הוא הטוב בסיפור....
מתאים לסופרת
מה דעתכם?
כבר בספר הקודם היתה לי את ההרגשה הזאתאני לא חושבת שבסוף הוא יהיה טוב, זה רק שבספר הזה הוא יותר עדין ונחמד מהספר הקודם.
יכול להיות שהיא פשוט רצתה לשכלל קצת את דמות הנבל.אני לא חושבת שבסוף הוא יהיה טוב, זה רק שבספר הזה הוא יותר עדין ונחמד מהספר הקודם.
כל מילהיכול להיות שהיא פשוט רצתה לשכלל קצת את דמות הנבל.
אבל יש לי תחושה שהוא לא מה שאנחנו חושבים.
וזה נכון , אם הוא היה רק רע - לא היה כיף לקרוא את הקטעים שלו ולא היה כיף לחשוב עליו.היא פשוט רצתה לשכלל קצת את דמות הנבל.
כן זה מהראשוןהתמונה שהעלת מהקישור הזה
זה מהספר החדש ?![]()
מידע שימושי - דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳
מישהו יודע איפה יש עכשיו דופליקטים במודיעין עילית (אני יודע שהיה השאלה אם נשאר )? קניתי עכשיו באור החיים בסוף מסילת יוסף היתה שם ערימה לא מאמינה שנגמרwww.prog.co.il
כי לא זכור לי קטע כזה מהראשון
אז איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?כן זה מהראשון
מה???אז איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
ב. אם הוא מהמועצה, אז איך הוא יהיה בוגד ?
מה 'מה' ?מה???
אז איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
יכול להיות שהוא היה שם בשליחות המסדר.אז איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
פשע בעולם הרגיל?יכול להיות שהבייס שלו פשע , זה לא סותר את זה שהוא במועצה.
כן.פשע בעולם הרגיל?
התודעה נמצאת בכל הגופים, אבל צריך להיות מיומנים כדי לתזז כמו שצריך , ( אני לא זוכרת איפה, אבל פעם אחת שדני הידפקלט כתוב שהבייס שלו כאילו קרא ספר.)דבר שלא היה לי מספיק מובן זה שמתי שהתודעה נמצאת באחד הסקנדרים או בבייס מה קורה עם כל השאר?
כלומר הם ממשיחים לפעול על אינרציה? או שהתודעה נמצאת בכל הגופים?
לדוגמה אם התודעה באחד הסקנדרים, הבייס בעולם מה הוא עושה? פועל על אוטומט?
אז אם התודעה נמצאת באחד הגופים, ומישהו פונה לגוף אחר אפשר לנהל דו שיח בו זמנית גם בביס וגם בסקנדר?התודעה נמצאת בכל הגופים, אבל צריך להיות מיומנים כדי לתזז כמו שצריך , ( אני לא זוכרת איפה, אבל פעם אחת שדני הידפקלט כתוב שהבייס שלו כאילו קרא ספר.)
הייתי מוכנה להמר על זה אם הוא היה הורג קצת פחות אנשים בדרך...ההרגשה שלי בסופו של דבר שזירו הוא הטוב בסיפור....
מתאים לסופרת
מה דעתכם?
ובתור דופליקט הוא לא יכול לברוח?
היה כתוב משהו על זה שדני מעיר את הסקנדר שלו אז הוא ישן?דבר שלא היה לי מספיק מובן זה שמתי שהתודעה נמצאת באחד הסקנדרים או בבייס מה קורה עם כל השאר?
כלומר הם ממשיחים לפעול על אינרציה? או שהתודעה נמצאת בכל הגופים?
לדוגמה אם התודעה באחד הסקנדרים, הבייס בעולם מה הוא עושה? פועל על אוטומט?
יכול להיות שהוא לא רצה לברוח.ובתור דופליקט הוא לא יכול לברוח?
(לפני שהכניסו אותו לשם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים