מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
אני לא חושבת שבסוף הוא יהיה טוב, זה רק שבספר הזה הוא יותר עדין ונחמד מהספר הקודם.
כבר בספר הקודם היתה לי את ההרגשה הזאת

אם אתם זוכרים בסדרת מרגל להשכרה, הרבה פעמים הרע נהפך לטוב
אם זה אייל בעצמו או אחרים
והטוב לרע- מה שעולה לי עכשיו זה המאפייה המקומית...

בדמיין שלי אולי זה הד"ר
(עדיין לא קראתי את החלק השני....שומר לפסח
אז אולי אני טועה)

אני לא חושבת שבסוף הוא יהיה טוב, זה רק שבספר הזה הוא יותר עדין ונחמד מהספר הקודם.
יכול להיות שהיא פשוט רצתה לשכלל קצת את דמות הנבל.
אבל יש לי תחושה שהוא לא מה שאנחנו חושבים.

היא פשוט רצתה לשכלל קצת את דמות הנבל.
וזה נכון , אם הוא היה רק רע - לא היה כיף לקרוא את הקטעים שלו ולא היה כיף לחשוב עליו.
(ועוד משהו: כשהיא מראה את הצד הנפחד שבו ואת הדיבור הנחמד לדני ''שלנו'' אנחנו כבר לא כ''כ בטוחים מי הוא.)

התמונה שהעלת מהקישור הזה
זה מהספר החדש ?
כי לא זכור לי קטע כזה מהראשון
כן זה מהראשון

מה 'מה' ?
בספר הראשון כתוב שאבא של דני פגש את מקסימיליאן בארץ גזרה (לא זוכר איך קוראים לה) ו ב. פה טענו שמקסימיליאן בוגד
אז
אז איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
ב. אם הוא מהמועצה, אז איך הוא יהיה בוגד ?

אז איך הוא היה בכלא אם הוא מהמועצה העליונה ?
ב. אם הוא מהמועצה, אז איך הוא יהיה בוגד ?
יכול להיות שהוא היה שם בשליחות המסדר.
ב.יש בוגדים גם מבין האוצרים כמו מהדי אוצר המים.

דבר שלא היה לי מספיק מובן זה שמתי שהתודעה נמצאת באחד הסקנדרים או בבייס מה קורה עם כל השאר?
כלומר הם ממשיחים לפעול על אינרציה? או שהתודעה נמצאת בכל הגופים?
לדוגמה אם התודעה באחד הסקנדרים, הבייס בעולם מה הוא עושה? פועל על אוטומט?

דבר שלא היה לי מספיק מובן זה שמתי שהתודעה נמצאת באחד הסקנדרים או בבייס מה קורה עם כל השאר?
התודעה נמצאת בכל הגופים, אבל צריך להיות מיומנים כדי לתזז כמו שצריך , ( אני לא זוכרת איפה, אבל פעם אחת שדני הידפקלט כתוב שהבייס שלו כאילו קרא ספר.)

התודעה נמצאת בכל הגופים, אבל צריך להיות מיומנים כדי לתזז כמו שצריך , ( אני לא זוכרת איפה, אבל פעם אחת שדני הידפקלט כתוב שהבייס שלו כאילו קרא ספר.)
אז אם התודעה נמצאת באחד הגופים, ומישהו פונה לגוף אחר אפשר לנהל דו שיח בו זמנית גם בביס וגם בסקנדר?

ההרגשה שלי בסופו של דבר שזירו הוא הטוב בסיפור....

לפי המהלכים בסדרה מרגל להשכרה
מתאים לסופרת

מה דעתכם?
הייתי מוכנה להמר על זה אם הוא היה הורג קצת פחות אנשים בדרך...
יונה ספיר אמנם אוהבת להפתיע, אבל היא לא סולחת בקלות על רצח של חפים מפשע.

ובתור דופליקט הוא לא יכול לברוח?
(לפני שהכניסו אותו לשם)
היה כתוב משהו על זה שדני מעיר את הסקנדר שלו אז הוא ישן?
והיה גם שהבייס שלו המשיך בדרך ל'גלובל' בזמן שהסקנדר - לא זוכרת מה עשה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה