חידה דופליקטים חידונים

זירו לא הרג אותו כי אז הוא לא התחיל במסע ההרג. עוד לא היה לו שום אוצר בידיו. ולכן, מקס לא בוגד. ממש לא.
השארה חמודה,
אבל בספר הנ"ל, כתוב שפגישה זו שינתה לו את החיים או משהו בסגנון, ולא סתם פגישה מנומסת.

וסתם הוכחה שלמקס' יש אינטרסים נוספים, למה הוא לא גילה למסדר איך נראה זירו, הרי הוא ראה אותו ויודע איך הוא נראה.

אגב - הפרט הכי לא ברור, לדעתי - זה איך זירו יודע על כל דבר משמעותי, שניה אחרי שזה קורה.... איש לא הצליח בינתיים לתרץ את הקושיה הזו.
ואיש לא יתרץ
בא אני אגיד לכם משהו
1 לא יוצא שום דבר מניחושים והשערות אתם עדיין לא הבנתם שהכל פה מבוסס על דמיונות ובדמיונות אין הוכחות לכלום
2 כל הניסיונות לנסות לנחש מי הבוגד לא יעזור בספר הבא תנסו להתמקד יותר בהמשך הסיפור ולא להישאר בספר הזה ולנסות לנחש מי הבוגד אין שום תועלת מזה
3 למישהו ששאל
כבר אמרתי שהספר היה אמור לצאת הסוכות אבל זה ירד מהשולחן עכשיו בגלל שאני יודע למה זה ירד מהשולחן אני גם לא אגיד מתי יש צפי ליציאה

אמנם אמרו פה שזה שמקס הוא אוצר האשליות לא אומר שהוא יכול להתחזות אבל מצאתי הסבר אחר איך יש לבנדו את כוח הזהות!!
זוכרים מה ריינג עשה עם הכדור של כוח הזהות?
הוא זרק את זה לפה של רופיו!
יתכן שדרך רופיו יש את האפשרות לשנות את הזהות ולכן מקס-בנדו לקח את רופיו מהבועה וככה הוא יכול לשנות את הזהות!
וואו, נכון!!!!!!!!!!!!!!! ואם כן, מובן גם למה מקס הוציא אותו מהבועה: כוח האיניזוביליס, היה אצלו!
גאונות שאין לה מילה נרדפת!!!

זירו לא פגש במקסימיליאן אחרי שהוא דיבר עם שאר הדופליקטים שאת חלקם הרג)?
זה היה לפני. תקראי, תשימי לב.
לא כ"כ הבנתי, אשמח להסבר.
כתוב בספר, ב"נדודיו של רופיו", שאדם בלתי מזוהה ניסה לרצוח את מקסימיליאן. נכון?
אז אם זה היה זירו - מדוע הוא לא רצח אותו, כשהיה בבועת האוצרים בטבח הגוליברים?
זה אומר הרבה, כי הוא בטוח יהיה קשור למשהו, יונה ספיר אוהבת לסבך כל דבר - בקטע טוב.
כן, אבל כרגע הוא לא רלבנטי: הוא לא מהווה דמות רצינית שסודותיה ישפיעו עלינו, לעת עתה.
כן, אבל כשהספרים "יחשפו את הצפון בהם, לאט לאט", זה לא יהיה חוכמה, אנחנו כאן, בדיוק בשביל לעלות על החשודים לפני שהספרים יגלו הכול.
יש בזה משהו....
זהו, שכתבתי את זה בדיוק באשכול למכורים בלבד, ולכן חשבתי שזה פרופסור אנגלר, כי הוא יודע הכול על דני.
או מקס, אם הוא בוגד - לטענתכם. וחוץ מזה, רק מקס ידע על זה שהריקרודום אצל דני. אנגלר לא ידע מכלום, רק לאחמ''כ. איך, אם כן, זירו ידע על כך?
מצד שני יש פה סתירה: לא יכול להיות שמקס הוא בנדו, כי מתואר שזירו מספר לבנדו על כך שהריקורודום אצל דני. מדוע הוא היה צריך לספר לו, אם מקס הוא בנדו - ומקס הוא גם שתול במערכת הדופליקטית?
אבל אולי הוא סתם בוגד!

ולכן אנחנו כאן, כדי לדעת הכול 'רגע אחד לפני...'

סליחה על ההודעה הארוכה, פשוט תוך כדי שאני כותבת אותה הצטרפו עוד ועוד הודעות.
כן, בדיוק. דבר לא נסתר מהפרוגיסטים.

וסתם הוכחה שלמקס' יש אינטרסים נוספים, למה הוא לא גילה למסדר איך נראה זירו, הרי הוא ראה אותו ויודע איך הוא נראה.
ברור שמקס איש מוזר עם סודות ותככים משלו, כדברי הרבנית רפפורט.
בוגד? לא אמרתי!

לפתוח עוד שירשור על הדופליקטים, @בדיחת קרש עם הכללים שכתבת,
מה אומרים????
או שחפר לכולנו...?
החכימוני נא.
לא חפר. ממש לא. וכל עוד אנחנו נהנים מזה, אין בעיה. תוכל.י?
אשלח לך במייל את הכללים.

לא יוצא שום דבר מניחושים והשערות אתם עדיין לא הבנתם שהכל פה מבוסס על דמיונות ובדמיונות אין הוכחות לכלום
למה? דווקא הוכחנו ניחושים מצוינים, בספר 1. ישי - אבישי, המצאה של פרוג. ידענו לפני יונה ספיר...

לא מאמין בלי אסמכתאות.
לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה שאעשה עכשו. להוכיח לך שידענו קודם על אב - ישי?
בבקשה. הבט על התאריך.

לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה שאעשה עכשו. להוכיח לך שידענו קודם על אב - ישי?
בבקשה. הבט על התאריך.
א. לא הכרתי את האשכול הנ"ל, תודה (על עצם הכרתו...), פשוט אני די חדש פה.
ב. בדקתי שם, יש השערה שישי סקנדר, לא מוזכר שום קשר לאבישי.
ג. אל תיקח אותי יותר ברצינות ממה שאני לוקח את עצמי...

אני יותר חדש ממך. בלי תירוצים, בבקשה... הם בדויים כמו השם שלך.
כן, אבל לא חרשתי את פרוג על דופליקטים כמו יוזמי האשכול 'למכורים בלבד'...
נכון, אבל שיערנו שבישי יש משהו דופליקטי.....
אופססס, אם אתה חדש, אל תיקח קרדיט על אשכולות מבוגרים ממך...

@בדיחת קרש, אתן לך את הזכות לומר את המילה האחרונה (שלא כהרגלי...), יען כי אוטוטו שבת, אז- שבת שלום לכולנו.
פרוג - כאיש אחד בלב אחד.
בלי השלוש נקודות בסוף...

נ.ב. באיזה ספר של יונה ספיר מוזכר מי שחייב לומר את המילה האחרונה? ניפגש ביום ראשון (או כבר במוצ"ש...). רמז: אייל גלבוע.

באיזה ספר של יונה ספיר מוזכר מי שחייב לומר את המילה האחרונה? ניפגש ביום ראשון (או כבר במוצ"ש...). רמז: אייל גלבוע.
עונה מהר, שהצדיק עם השם בדוי לא יסגור את המחשב...
הקדמה של התנקשות.

_ _
פוווי.... הספקתי?

השארה חמודה,
אבל בספר הנ"ל, כתוב שפגישה זו שינתה לו את החיים או משהו בסגנון, ולא סתם פגישה מנומסת.

השערה, אתה מתכוון. אכן מבלבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה