חידה דופליקטים חידונים

• הוסף לסימניות
מהמם! מחכים לחידון לדופליקטים 2...

• הוסף לסימניות
משתפת בחידון חדש על דופליקטים 2
אשמח להערות והארות
זהירות! אם עוד לא קראתם את הספר תתאפקו עוד קצת, יתכן והחידון טומן בתוכו ספוילרים..
לכניסה לחידון:
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה על השיתופים, את האמת שהופתעתי לטובה.
ידעו יותר ממה שציפיתי
תמונת מצב עד עכשו..
1744816726016.png

• הוסף לסימניות
@מתלמידי הגר"א תגיד\י איך את מעתיק\ה את הקישור של החידון?
פשוט הכנתי חידון של דופליקטים 2, וזה מראה לי מתי שאני פותחת את הקישור, את המייל שממנו יצרתי את החידון

• הוסף לסימניות
בפתיחת החידון זה מראה לכל אחד את המייל שלו, לא את המייל של יוצר החידון..
תנסי מחשבון אחר..

דרך אגב העלתי גם חידון, מי שעדיין לא ראה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט להעתיק את הקישור מלמעלה או שיש מקום שמיועד לכך?
אני פשוט מפחדת לעלות משהו שיצא עם המייל או משהו אחר בטעות

• הוסף לסימניות
ל @נשמה בוערת את לוחצת בצד שמאל למעלה על תצוגה מקדימה (נראה בצורת עין ) ואז הוא פותח לך כחידון, ואז את לוחצת על העתקת הקישור של המשיב/ה ומדביקה בפרוג כקישור (אם את מסתבכת כנסי לחידוני ממלכה במבחן יש שם הודעות יותר מפרטות) גם @זיתים צודק וזה אפ' יותר קל ועכשיו גם אני אעשה כמוהו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ל @נשמה בוערת כשאתה רוצה לתייג מישהו אתה צריך שהשטרודל יהיה אחרי רווח כי אם לא זה לא מתייג אלא זה נראה כמו סתם כיתוב

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה