חידה דופליקטים חידונים

שאלה לי,
אייך זירו יכל לראות שדני מקבל את הספרון של הרקידום הנ"ל

התשובה (לכאו') היא שהוא הצליח לחמוק ממעקב הדוקילרים,
התשובה איך, תבוא בספרים הבאים לכאורה,
היא כתבה במפורש, אם זכרוני אינו מטעה אותי: עוקבים אחריו תמיד שלושה מן הדוקילרים, חברי ה'קוסטדוס סילנטי'.

שאלה לי,
אייך זירו יכל לראות שדני מקבל את הספרון של הרקידום הנ"ל
אולי אכן כמו שאמרתי - מקס אמר לו. יתרה מכך: מתואר בספר שזירו רואה משהו, ואז כועס מאוד. כנראה מקס סיפר לו

אולי אכן כמו שאמרתי - מקס אמר לו. יתרה מכך: מתואר בספר שזירו רואה משהו, ואז כועס מאוד. כנראה מקס סיפר לו
זה גם מפריך את ההשערה שמקס הוא בנדו, אחרת למה זירו היה צריך לספר לו?

זה לא הגיוני כי כבר היו הורגים אותו וחלאס
באמת שאלה, ואני אוסיף: מתואר בספר פעמים רבות שזירו נותן לדופלקיטים לעשות מעשה דופליקטי ומבטל את התליון. מדוע, אם כן, לא הרגו אותו אז? וחוץ מזה - מה, הדופלקיטים לא יכלו להביא דופלקיטים שיעקבו אחריו - בכח הבייס? או בכח הסקנדר, ויהיו רחוקים ממרחק השפעת התליון!!?

מה מקס' סיפר ומה זירו סיפר?
אמרתי שייתכן שמקס בוגד - והוא גם זה שסיפר לזירו על זה שהריקרודום אצל דני, ונשאלת השאלה - מדוע היה צריך לספר על כך לבנדו - אם לטענת חלק מן הפרוגיסטים הם אותו אחד?

אמרתי שייתכן שמקס בוגד - והוא גם זה שסיפר לזירו על זה שהריקרודום אצל דני, ונשאלת השאלה - מדוע היה צריך לספר על כך לבנדו - אם לטענת חלק מן הפרוגיסטים הם אותו אחד?
זה הפוך, זירו ראה שהריקדום אצל דני והוא סיפר לבנדו-מקס' שהלך להוציאו מדני,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה