חידה דופליקטים חידונים

אז לכן הגרסה שלי הגיונית יותר, לא? מקס סיפר לו - ומקס ידע כי הם נפגשו בבור, לא?
א. לפי הסדר המתואר בספר זה לא מסתדר,
ב. בספר מתואר שזירו ראה משהו, מה? התשובה, ראה שהפרופ' מביא את הספר לדני,

זה גם מפריך את ההשערה שמקס הוא בנדו, אחרת למה זירו היה צריך לספר לו?
אבל אולי תחשוב ככה הרי זירו ראה אתזה שהכעיס אותו כשהוא נג בכדור ואז הוא אמר לבנדו ומיד אחרי זה מקסמיליאן הופיע אצל דני ולא אמר לו לשמור את הריקורדום הוא אמר לו לשים את זה בקרצ’ר ואיכשהו זירו ידע את זה והלך לכבוש את הקרצ’ר

על זה עוד יורחב בסדרה אני לא יודע בדיוק איך אני יודע קצת

אבל אולי תחשוב ככה הרי זירו ראה אתזה שהכעיס אותו כשהוא נג בכדור ואז הוא אמר לבנדו ומיד אחרי זה מקסמיליאן הופיע אצל דני ולא אמר לו לשמור את הריקורדום הוא אמר לו לשים את זה בקרצ’ר ואיכשהו זירו ידע את זה והלך לכבוש את הקרצ’ר

על זה עוד יורחב בסדרה אני לא יודע בדיוק איך אני יודע קצת
אבל... תוכל לגלות לנו פרט אחד, בהרחבה? בבקשה (y):sneaky::cry::cry:

עוד דבר שיעזור לכם אתם זוכרים את הקטע שאוצר הזהות משמיד את כדור הזהות אתם זוכרים שהוא ככה הסתכסך עם רופיו ורופיו עשה משהו עם הכדור אולי בגלל זה כל כך חשוב למקסמליאן להוציא אותו ולהשאיר אותו

יש עוד דברים קטנים שאם תשימו יותר לב לזה אתל תבינו הרבה דברים
אבל שוב אני מבהיר אני לא נותן פה עובדות רק דברים שיכןל להיות

אני נוטה יותר לחשוב שמקס הוא בן, כי אין מצב שהיא עושה אותו בוגד! אולי זה נראה ככה, אבל אין מצב! זה מדי צפוי! בגלל זה אני לא חושבת שמקס הוא בנדו, אלא אם כן מקס הוא שניהם, ואז זה באמת יהיה טוב

נערך לאחרונה ב:
אני רוצה לכתוב פה עוד משהו חשוב כי ראיתי הרבה שאלות בגלל זה
התליון שזירו עונד יכול להדוף יכולת דופליקטיות לפי שליטתו של זירו אבל גם מי שעונד את זה לא יכול להיפגע מדופליקטיות גם אם הוא רוצה להיפגע

יכול להיות שהכדור שזירו נגע בו היה של מעבר בזמן או משהו כזה? כי אז זה מסביר הכל, איך הוא ידע שהספר אצל דני, וגם איך הוא חזר עם דני בזמן? הרי כוח העל שלו הוא תעופה! כנראה שהתווסף לו כוח על של מעבר בזמן!

אני נוטה יותר לחשוב שמקס הוא בן, כי אין מצב שהיא עושה אותו בוגד! אולי זה נראה ככה, אבל אין מצב! זה מדי צפוי! בגלל זה אני לא חושבת שמקס הוא בנדו, אלא אם כן מקס הוא שניהם, ואז זה באמת יהיה טו
אולי הוא לא בוגד הוא רק שתול אצל זירו והוא עובד בשביל עצמו או מישהי אחרת

אני רוצה לשבח את @פרוגיא ששומר על הלקוחות שלו,
בינתיים הוא עורר אותנו לשים לב לכל מיני קטעים שלא בלטו לנו מספיק, אך הוא חשף שום דבר,

כל הכבוד כך צריך להתנהג אדם אמין, לא חושפים פרטים של ספר לפני שהוא יצא,

יכול להיות שהכדור שזירו נגע בו היה של מעבר בזמן או משהו כזה? כי אז זה מסביר הכל, איך הוא ידע שהספר אצל דני, וגם איך הוא חזר עם דני בזמן? הרי כוח העל שלו הוא תעופה! כנראה שהתווסף לו כוח על של מעבר בזמן!
היה כתוב אם אני זוכרת נכון שדני יתפלא שהוא עבר בגלל שהוא בייס,
ויכול להיות שהוא הצליח לעבור בתור בייס כמו אבנר שעבר בזמן בתור בייס, אחרי שהוא השתמש בריקורדום, וזה בעצם מוכיח שאבנר זה סבא של דני.

אני רואה שיש פה עוד משהו שאף אחד לא שם לב לזה אפילו שזה יכול לסדר לכם כמה דברים לגבי מקס בהתחלה כשמקס מוציא את רופיו מבועת האוצרים אז מישהו צץ שם פתאום ולחם עם החרב הסגול נגד מקס תחשבו למה שמישהו ירצה להרוג אותו כי אם הוא עובד בשביל זירו אז זירו לא ישלח להרוג אותו ואם הוא עובד בשביל הדופליקטים אז זירו כן ינסה להרוג אותו אבל איך יש לזירו את החרב המורטם
תנסו למצוא רמזים נוספים לגבי זה ישעוד בספר

היה כתוב אם אני זוכרת נכון שדני יתפלא שהוא עבר בגלל שהוא בייס,
ויכול להיות שהוא הצליח לעבור בתור בייס כמו אבנר שעבר בזמן בתור בייס, אחרי שהוא השתמש בריקורדום, וזה בעצם מוכיח שאבנר זה סבא של דני.
דני היה סקנדר כשהוא עבר, הוא זימן את הסקנדר שלו בהוראת זרו, ועוד משהו, זירו אמר לדני שהוא (דני) עבר בזמן ' "למרות שכוח זה לא נמנה על כוחות העל שלך" אמר בנימה שרומזת על דבר מה' יכול להית שכמו שכתבנו קודם הוא התכוון בזה ליכולת מסוימת שיש לדני אבל גם יכול להות שהוא התכוון בזה על עצמו, שלו יש את היכולת לחזור בזמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה