חידה דופליקטים חידונים

אגב מעניין אותי לדעת: זה לוקח זמן כי זה קשוח או כי יש לה עוד חיים חוץ מהספר וזה בנוסף ספר די מורכב?..
כאילו אם היו כולאים את יונה ספיר בקרצ'ר עד שהיא גומרת לכתוב את הספר- תוך כמה זמן הוא היה מוכן?
לא. היא יושבת מבוקר ועד ערב, ועוסקת רק בזה.
סתם... תחשבו על זה שלשבת על זה מבוקר ועד ערב, זה כבר קצת משעמם...
@ציף תנסי את זה בעצמך, ואולי באמת תכתבי לנו המשך לזה? אמרת שאת כותבת פנטזיה...

לא. היא יושבת מבוקר ועד ערב, ועוסקת רק בזה.
סתם... תחשבו על זה שלשבת על זה מבוקר ועד ערב, זה כבר קצת משעמם...
@ציף תנסי את זה בעצמך, ואולי באמת תכתבי לנו המשך לזה? אמרת שאת כותבת פנטזיה...
OMGGGG!!!
אתם באמת רוצים??
אני בוכה
אם כן אני יוצאת לדרך
למרות שאין לי טיפת רעיון בראש...

אוקי:

הודעה מאתר הנהלת האתר!

מעכשיו אשכול זה יהיה מיועד לחידונים בלבד!!
ואני עכשיו יפתח אשכול חדש לדיונים בלבד!

נבקש לא לדון פה על כלום!

האשכול החדש לדיונים בלבד !

יאלללה חברה...
באו נחזור לחידנים...
מלא זמן לא היה איזה חידון מעניין...

א. מישהו יודע למה ד"ר קאלי נעלם כשנגע בכדור פעם שלישית?
הרי פעם ראשונה הוא הופך לדופליקט פעם שנייה חוזר לבן אנוש!
(כתוב את זה באיזה מקום שאם דופליקט מתנהג רע לגבי היהורמנטם אז המאסטר נותן לו לגעת פעם שנייה בכדור והוא חוזר להיות בן אנוש
אז למה בפעם השנייה שלו הוא הפך ל"שתי עיינים סגולות" ולא הפך לבן אנוש?
ב. לאיפה הוא נעלם בפעם השלישית?????
ג. כתוב שזירו הביא לבועת האוצרים גוליבר אחד ונתן לו לגעת בכדור שוב ושוב אז למה הם השתכפלו הם אמורים לחזור להיות חיות?
(שאלות א ו-ג כנראה תלויות זו בזו)

ואגב, מה הבעיה שמישהו ייקח בספר הבא את כפות ידיו של דֵני ויצמיד אותן זו לזו- וכך יזמין את הסקנדר שלו? יש לו רק את הסקנדר ההוא שכלאו אותו בקרצ'ר? לא היה אמור להיות לו עוד אחד????

אמנם אני לא הכלבויניק, אבל יכולה לענות די בהגיון.
ברוב האשכולות השיח הדרדר ונהיה לא ענייני, או שנהייה דו שיח בין שני ניקים שלא מוביל לאף מקום, חוץ מהחלפת עקיצות הדדית.
לדעתי הדיונים בנושא כבר די מוצו, וזה עוד עניין ששווה לשים אליו לב. כי בכל האשכולות הדברים די חוזרים על עצמם.
רק שאאל"ט היה כתוב בכללים שניקים שיעברו על הכללים יחסמו מלענות בנושא זה, אז למה זה נחסם לכולנו?

אם יונה ספיר העלתה את האפשרות שבנדו בוגד אז אין סיכוי שהוא בוגד:
מי אתה, מקסימיליאן? בוגד? נסחט? ידיד? אולי אתה... בנדו?
נכתב ב-
בין השראה לחיקוי, בין מדע בדיוני לפנטזיה.
( המאמר של יונה ספיר על דופליקטים)

לא אוהבת להזכיר כללים, אבל גם לא רוצה שהאשכול הזה ייסגר...
הודעה מאתר הנהלת האתר!

מעכשיו אשכול זה יהיה מיועד לחידונים בלבד!!
ואני עכשיו יפתח אשכול חדש לדיונים בלבד!

נבקש לא לדון פה על כלום!
אולי תפנו להנהלת האתר, שנוכל להתדיין באשכול זה.

לא אוהבת להזכיר כללים, אבל גם לא רוצה שהאשכול הזה ייסגר...

אולי תפנו להנהלת האתר, שנוכל להתדיין באשכול זה.

אתם חושבים שלא רואים את זה ולא יודעים את זה לבד...
ולא רק שלפני שתי הודעות תייגו את הכלבויניק

מישהו יודע למה כל האשכולים על דיוני דופליקטים נעלמו\ נמחקו
@הכלבויניק אשמח לתשובה.
כבר נכתב שהאשכול פה נועד לחידות בלבד. נמחקו פה מאות הודעות שאין ביניהם קשר לחידות, ולפורום חידודים. אני רואה שזה לא עוזר.

האשכול דופליקטים חידונים הותר ממנעולו! לחזור בכל הכח אך בבקשה רק עם חידונים. (אולי גם לי היה קצת חלק באשמה אבל... ;) )

יאללה מחכים לחידון הראשון שיבוא אחרי פתיחת האשכול מחדש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה