שיתוף דופליקטים - AI

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וואוווו
נראה טוב!
עדיין באמצע תהליך היצירה...
זה סקיצות >

1.
צפה בקובץ המצורף 1471279
2.
צפה בקובץ המצורף 1471280
3.
צפה בקובץ המצורף 1471281
4.

צפה בקובץ המצורף 1471282

אשמח לחוו"ד לשיפור,
הדגש העיקרי היה על ה"מבט" ועל ה"פנטזיה",
מכאן גם סגנון העיבוד.
הראשון נראה כמו זירו את מי ניסית לייצר?

• הוסף לסימניות
Vintage_Style_Photography_A_serene_forest_clearing_blanketed_i_0.jpg

ד"ר קאלי
משום מה העין הסגולה לא נקלטה, לא משנה כמה ניסיתי.
נוצר בלאונרדו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לייצר אותו בAI הם מביאים לי רק בחורים עם עגילים וצ'ופ אפילו שאני כותבת בלי.
זה גם לא מצליח לעשות עיניים אפורות עם ניצוצות סגולים. מישהו כן הצליח?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לייצר אותו בAI הם מביאים לי רק בחורים עם עגילים וצ'ופ אפילו שאני כותבת בלי.
זה גם לא מצליח לעשות עיניים אפורות עם ניצוצות סגולים. מישהו כן הצליח?
הקטע עם העיניים הסגולות נתקע לתוכנה...
המקסימום שיצא זה דמויות אנימה יפניות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה