דוקטורי פרוג-פצעים על השפה

• הוסף לסימניות
לבן שלי צצו מעין פצעים מוגלתיים גדולים-לא נפוחים- מעל השפה העליונה ומתחת לתחתונה.(2 פצעים)
יום לפני כן היה לו יובש בשפתיים...
הוא טען שהם לא כואבים או מפריעים במיוחד.
כעת הוא בלימודים, ולפני שנבקר בקופ"ח בא לי לדעת למען ההשכלה-מי נתקל בזה? מה זה בכלל?:confused:
תודה...

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש פצעים כאלה אחרי יובש.
זה עובר לאט לאט.

• הוסף לסימניות
נשמע הרפס, שמצוי מאד אחרי יובש ושפתים סדוקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1427664:
הרבה פעמים יש פצעים כאלה אחרי יובש.
זה עובר לאט לאט.

בלי משחה?

• הוסף לסימניות
אבל הרפס מעקצץ ומציק בד"כ..

• הוסף לסימניות
לי היה בדיוק ככה בשבוע שעבר ...לא רוצה להלחיץ אבל היה ככה אח"כ היה נראה לי כמו פצעים של יובש קצת שרף ופתאום בוקר אחד קמתי עם שפתים נפחות והרפס בכל הפה כולל הלשון...3-4 ימים של סיוט עברו עלי....... זה מדבק נורא ואני כל הזמן בודקת את השפתים של הילדים שלי...(לוקח איזה 10 ימים דגירה) ברגע שאת יודעת שזה זה להתחיל עם זובירקס (אני הייתי ממליצה אפילו על ספק אחרי כאבים כאלה שהיו לי) ויש גם עוד משחות להרגעה ולתוך הפה כי זובירקס אסור בתוך הפה...בהצלחה ובשורות טובות. אגב הרפס מתפרץ הרבה פעמים אחרי שפעת,צינון ארוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה