- הוסף לסימניות
משפחות שנוסעות לשבת באוטובוס וכדי להקל על האמא מביאים את הדגים...
מענין שלא עלה בדעתך האפשרות הפשוטה להעיר לילדתקשיבו מה קרה לי אתמול באוטובוס.
אני יושב לי בנוח, פתאום ילד עלה בתחנה נעמד לידי, מוציא חבילת דוריטוס חמוץ חריף ופותח אותה.
תוך שנייה הריח היכה בי, ריח כזה חזק ובלתי נסבל, שהייתי בטוח שקורה לי משהו...
ואז שמתי לב שגם הנוסע שלידי מתחיל להשתעל ולהתכווץ באי נוחות.
התחלנו לדבר על זה, ואז קלטנו שעוד ועוד אנשים סביבנו מרגישים בדיוק אותו דבר, פשוט סבל מהריח של החטיף הזה.
אז בבקשה, מכל מי שאוהב דוריטוס חמוץ חריף, תיהנו מהם בבית.
במרחבים ציבוריים, במיוחד בתחבורה ציבורית סגורה, בואו נתחשב ונשאיר את האוויר נקי.
תודה!
אולי נסע לבד. או עם אחות גדולה...ועד היום יש לי בלב על האמא שבטוח היתה מודעת וירדה מהאוטובוס בלי לשים סימן כלשהוא ..
מי אמר לך?שבטוח היתה מודעת
או קרם ידיים בכל תיק...אני מכירה מישהי שמאוד סבלה מריחות מוזרים במקומות ציבוריים ובפרט באוטובוסים,
והיתה מחזיקה בתיק שלה באופן קבוע בושם לתיק, ובכל פעם שעלה ריח באוטובוס היא הייתה מוציאה את הבושם ומפזרת כמה לחיצות,
זה ממש עזר,
ואגב,
היא ספרה לי שלא פעם כאשר השתמשה בבושם, מפיץ הריח הראשון היה קולט ש"הריח שלו" הוא שגרם להפצת הבושם ומיד הכניס לתיק...
חולקת עליכם לטובת ריח של טיגון ומנה חמה.במצעד הריחות הטונה הכי כובשת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים