בקשה דוריטוס חמוץ חריף אולי חטיף טעים, אבל ריח נוראי. אנא התחשבות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וואי
בתור אחת שסובלת מריח מאודדדד
ולא משנה של מה
כל מה שמריח קצת יותר מידי כבר מציק לי
אז מה לעשות אני החריגה
(ואל תגידו שיש עוד הרבה שמפריע להם כי זה מפריע לי ברמה שבחנוכה כל נר שנכבה אני מרגישה גם החדר הכי רחוק מהחנוכייה, מתעוררת לפעמים מהשינה כשהשכן מחליט לעשן במרפסת שלו וכו' עוד לא פגשתי מישהו שמפריע לו עד כדי אשמח להכיר אחים/ות לצרה)
אני יודעת
ומתמודדים
כלומר חוצים כביש/ הולכים מהר/עוצרים את הנשימה ליד כל פח מראש/יורדים מהאוטובוס
מבינה לגמרי
אבל א"א לחנך את כל העולם
אפשר וחובה לעלות מודעות
אז תודה לפותח האשכול על העלאת המודעות
והלוואי והיו עוד מתחשבים בזכות זה

• הוסף לסימניות
תקשיבו מה קרה לי אתמול באוטובוס.
אני יושב לי בנוח, פתאום ילד עלה בתחנה נעמד לידי, מוציא חבילת דוריטוס חמוץ חריף ופותח אותה.
תוך שנייה הריח היכה בי, ריח כזה חזק ובלתי נסבל, שהייתי בטוח שקורה לי משהו...
ואז שמתי לב שגם הנוסע שלידי מתחיל להשתעל ולהתכווץ באי נוחות.
התחלנו לדבר על זה, ואז קלטנו שעוד ועוד אנשים סביבנו מרגישים בדיוק אותו דבר, פשוט סבל מהריח של החטיף הזה.
אז בבקשה, מכל מי שאוהב דוריטוס חמוץ חריף, תיהנו מהם בבית.
במרחבים ציבוריים, במיוחד בתחבורה ציבורית סגורה, בואו נתחשב ונשאיר את האוויר נקי.
תודה!
מענין שלא עלה בדעתך האפשרות הפשוטה להעיר לילד
שאולי אפשר ויאכל את החטיף אחרי שירד
כי מפריע הריח...
ולא רק לילדים להעיר ..כמובן..
לדעתי נכון ואפשרי להעיר לכל אחד שעושה באויר כרצונו:)!
תחשבו על זה, בהגיון,
הרי האויר הדחוס באוטובוס, בעצם כרגע, הוא כביכול שטח המחולק לציבור כולו,
ואיך יתכן שיבוא מאן דהוא ו''יקח'' לו ''בעלות'' על האויר ..
יפיץ ריחות איך שבא לו...
כמו שלא יתכן שיבוא בנ'א וירעיש מה שבא לו..
לעניות דעתי זה אותו הדבר!
אני אישית למשל סובלת מריח יותר מרעש...
אין הבדל, תכלס בין הדרישה!

• הוסף לסימניות
ומה תגידו על מצב שאני מתיישבת במושב האוטובוס וכל הזמן מרגישה ריח לא נעים
... ילד שכנראה, הרטיב ברח לו ...
כל הדרך זה מציק לי ברמות

וכשאני יורדת מהאוטובוס אני מבחינה שפשוט ישבתי על מושב רטוב ...

והייתי בדרך לחתונה .

זה היה נורא מבחינתי

ועד היום יש לי בלב על האמא שבטוח היתה מודעת וירדה מהאוטובוס בלי לשים סימן כלשהוא ..

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שמאוד סבלה מריחות מוזרים במקומות ציבוריים ובפרט באוטובוסים,
והיתה מחזיקה בתיק שלה באופן קבוע בושם לתיק, ובכל פעם שעלה ריח באוטובוס היא הייתה מוציאה את הבושם ומפזרת כמה לחיצות,
זה ממש עזר,
ואגב,
היא ספרה לי שלא פעם כאשר השתמשה בבושם, מפיץ הריח הראשון היה קולט ש"הריח שלו" הוא שגרם להפצת הבושם ומיד הכניס לתיק...

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שמאוד סבלה מריחות מוזרים במקומות ציבוריים ובפרט באוטובוסים,
והיתה מחזיקה בתיק שלה באופן קבוע בושם לתיק, ובכל פעם שעלה ריח באוטובוס היא הייתה מוציאה את הבושם ומפזרת כמה לחיצות,
זה ממש עזר,
ואגב,
היא ספרה לי שלא פעם כאשר השתמשה בבושם, מפיץ הריח הראשון היה קולט ש"הריח שלו" הוא שגרם להפצת הבושם ומיד הכניס לתיק...
או קרם ידיים בכל תיק...
זה גם עוזר קצת קצת, לפחות בסביבה הקרובה...

• הוסף לסימניות
כנראה לכן קוראים לזה תחבורה ציבורית....

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מי הקיצוני פה אני או אתם, אני מרגיש לא נעים, אבל כמעט לא מפריע לי שום ריח , (ברמה נורמלית כן?) , אף פעם לא הרגשתי שאני מתפוצץ מאיזשהו ריח, וזה נשמע שכל אחד פה חווה סיפורי אימה של ריחות מטורפים, אני היחיד שלא מכיר את זה?? פשוט נראה לי שזה העולם, ריחות נורמלים של בני אדם נורמליים שחיים ואוכלים ונושמים. מתרגלים לזה אחרי עשור או שניים פה, לא? (כמובן אני לא מתכוון למקרי קיצון של מושבי אוטובוס רטובים וכו', אלא למקריות של היומיום, חטיפים, כריכים, אנשים)...

• הוסף לסימניות
גם לי אין שום בעיה עם ריחות;).
מלבד כמובן הסיגריות...
היה לי ילדה בגן שאביה מעשן כבד
ומהתיק היה ריח שלא יכולתי לסבול...
עדכנתי את ההורים או אני או התיק
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
מה לעשות היום מקובל לפתוח שולחן בכל מקום מלאפה שווארמה פיתה פלאפל יש מהדרין פסטה עם קטשופ וגבנ''צ על הבוקר יש כאלו שבכלל סלט עם רוטב שום מיונזי ועוד בכלל אלו שהחליטו לקלף ביצה ממש מאחוריך ועוד
פשוט תהו אנושיים לא אוכלים אוכל שמדיף ריח במקום סגור וליד אנשים לא אוכל ולא סיגריות ובפרט לא ללעוס מסטיק בקול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה