דור ישרים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אפשר לעשות את הבדיקה בקופ"ח?

• הוסף לסימניות
לפני עשור. אני עשיתי דרך הקופ"ח.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אבל בכל שנה אחרי סוכות יש מקומות מיוחדים בירושלים ובב"ב שהם עושים באולמות
גם השנה ראיתי מודעות על זה, לא זוכר מתי ואיפה
אבל אם זה מעניין אפשר לברר

• הוסף לסימניות
אפשר, רק שדור ישרים מארגנים לפעמים ימים שבהם הבדיקה בעלות מוזלת, ובקופת חולים המחיר ללא הנחה כלל.

• הוסף לסימניות
מה המחיר המלא ומה המוזל?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהמוזל הוא 500 ש"ח ובקופה 700 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בכללית ב-600 ש"ח וקיבלתי ממכבי החזר 300 ש"ח.

• הוסף לסימניות
במאוחדת יש. צריך לברר עם המזכירות את המידע הדרוש.

• הוסף לסימניות
גם במכבי יש החזרים.

• הוסף לסימניות
לבעלי "מגן זהב" במכבי שמבצעים את הבדיקה בעמותת "דור ישרים"
יש לשמור את הקבלה שניתנת בעת התשלום,
בסניפי מכבי השונים ניתן לשים את הקבלה בתוך מעטפה של אלתור.
ההחזר הינו 50% (250 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בטרם בירושלים
וקודם הבדיקה הוצאתי התחייבות במאוחדת
עלה לי 180 ש"ח....

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
לפעמים ההטבה מקופת החולים היא עד גיל 18
שימו לב גם אם המדוברים עוד לא חושבים בכוון.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה