שיר דור שכולו חייב

• הוסף לסימניות
משתפת (שיתוף ראשון שלי) בשיר שכתבתי לפני תקופה קצרה, אולי יום אחד אני אשתף פה גם את הסיפור שעומד מאחוריו..

דור שכולו חייב,
דור שכולו- חייו.
שוקע בעצמו, בפחדים
טובע במים רדודים.
מנסה לברוח מהגלים
נופל וקם במעגלים.
שוחה לאי הבנה,
סוטה בלי כוונה.
מאבד כיוון ודרך,
מחשב מסלול בערך.
בודק אזורים חדשים,
נתקל בעדת כרישים.
בורח עם כוח שאין,
מחפש מישהו להישען.
מחליט לזרום עם הגל,
מרגיש כבר לא מסוגל.
נסחף עם הזרם בלי כוח,
לא יודע אם לבכות או לשמוח.
ואז ברגע של דממה,
מוציא את הראש מהאדמה.
מבין שאיבד את הכל,
מנסה לצרוח בלי קול.
מתעשת, מסתובב לצד השני,
בורח מהזרם, בלהט עקשני.
נפלט אל החוף, מתיישב על החול,
ברוך המבדיל בין קודש לחול.

אשמח להערות והארות 😊

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואוו
ממש ממש יפה!!
ביקורת אני לא נותנת על שירים כי אני לא כותבת שירים..

• הוסף לסימניות
יפהפה!
פסיפס הדוק של מילים.
הלוחשת לתווים היא חדשה, אבל היא כאן בשביל להישאר!
הייתי מצטטת שורה מסויימת ואומרת מה אהבתי בה, אבל זה פשוט כל השיר.

• הוסף לסימניות
תודה על המשובים!!
באמת שלא ציפיתי..
אם הייתי יודעת שככה זה יתקבל הייתי מנסה להיכנס כבר מזמן 😊
כמה מזמן שאפשר.. כוונתי. גם בפרוג אני לא רשומה ותיקה כל כך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה