דרוש מידע דו"ח חניה בירושלים

• הוסף לסימניות
חניתי בירושלים בחניית נכים, החניה הצמודה גם היתה חניית נכים אבל מוגבלת עד שש בערב.
שווה לי לנסות לבטל את הדו"ח (1000 ש"ח!) בתואנה שחשבתי שגם החנייה שאני חניתי בה מותרת משש בערב? (השלט היה ממש בין 2 החניות)
א"כ כיצד
תודה

• הוסף לסימניות
תנסו לפנות לדגל, הם עוזרים
אני לא יודעת בדיוק אל מי צריך לפנות
(לנו גם היה מקרה דומה, שחנינו בחנית נכים, אבל היה שלט קטן ולא ברור, שהחניה פרטית, והם ממש עזרו- וביטלו את הדו"ח)

• שכוייח!
Reactions: cxz
  • הוסף לסימניות
תנסו לפנות לדגל, הם עוזרים
אני לא יודעת בדיוק אל מי צריך לפנות
(לנו גם היה מקרה דומה, שחנינו בחנית נכים, אבל היה שלט קטן ולא ברור, שהחניה פרטית, והם ממש עזרו- וביטלו את הדו"ח)
זה היה דו''ח משטרה או דו''ח פקח עירייה?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי הם כן נקצים, אלא אם כן יש סיבה טובה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
חניתי בירושלים בחניית נכים, החניה הצמודה גם היתה חניית נכים אבל מוגבלת עד שש בערב.
שווה לי לנסות לבטל את הדו"ח (1000 ש"ח!) בתואנה שחשבתי שגם החנייה שאני חניתי בה מותרת משש בערב? (השלט היה ממש בין 2 החניות)
א"כ כיצד
תודה
תתקשרו לדגל התורה בירושלים
02-6774500
מסייעים מאד בנושא, ניתן לבקש לדבר עם הרב דודי מילר
ואם לא אז גם המזכירות יכולות לכוון אתכם.

• הוסף לסימניות
אני ערערתי על חנייה בנכה שלא היה כל כך מסומן בבירור והמירו לי לאזהרה
תנסה למה לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה