דו"ח דו"ח חניה ברחוב רוטשילד 1

• הוסף לסימניות
ליד גן סקאר,
הגשנו ערעור בטענה
1. שהמדרכה שם רחבה ועמוקה מאוד ממש נראה מפרץ חניה,
2. שפת המדרכה נמוכה לגובה הכביש לרוחב 6 מכוניות
2. יש שם איזור שמסומן אסור לחניה, מכלל לאו נשמע שהשאר מותר בחניה,
3. אין שום תמרור שאוסר חניה

צילמתי את המקום ו...
הערעור נדחה כי העמדתי את הרכב במקום שמסכן את העוברים וכו' ,
בקיצור נראה שהם לא באמת התייחסו לערעור וספק אם הם קראו אותו

תכל'ס, מנסיון, האם יש לי מה להגיש בקשה להישפט
מה הפרצדורה

• הוסף לסימניות
ממגורים בסביבה, כולם יודעים שאין חניה חינם באזור לכן זה נשמע מאוד מופרך. ובלי קשר זה אזור מועד לדו"חות ושאר פורענויות. אני הייתי משלמת

• הוסף לסימניות
ממגורים בסביבה, כולם יודעים שאין חניה חינם באזור לכן זה נשמע מאוד מופרך. ובלי קשר זה אזור מועד לדו"חות ושאר פורענויות. אני הייתי משלמת
למרבה הצער זה מה יש.

אגב לתשומת לב: יש דוחות באיזור גם במוצ"ש בשעה 23:30 !
ככה שלא כדאי לקחת שום סיכון, ובפרט שהפקחים בירושלים ידם קלה על ההדק, ואם מתוכחים איתם הם אומרים "מקסימום תגיש ערעור"
בירושלים כמעט ולא מקבלים ערעורים, גם מוצדקים לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה