קורונה דו"ח על תפילה במנין 5000 ₪

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
באתר JDN הובא שהתקנות החדשות יחולו מהשעה 17:00 היום
ספרו לבעל הקנס שהוא פטור

• הוסף לסימניות
"אני רוצה להבהיר "- בעקבות ההודעה שקבלתי
שאני לא רוצה ולא מתכוון לקרר ואסור לצאת מהבית וחייבים לשמוע בקול הרבנים והרופאים וכו'
ואני אישית בהוראת מו"צ כבר מעל שבועיים (עוד לפני שמשרד הבריאות אסר) מתפלל בבית בגלל אלו אנשים שצריכים להיות בבידוד והולכים לבית הנסת ולמקווה כאלו אין כלום עם כל מיני טעונות סרק והבל
ואני מטפל בחולה שחולה במחלה הידועה ורק רח"ל מה שיכול לקרות שהוא ידבק
ובגלל אלו אנשים החכמולוגים בעיני עצמם משרד הבריאות היה צריך לאסור את הכל

ואני גם קבלתי קנס על קניה ב"יש" שזה לא חוקי בעליל והבנתי שיש עשרות כאלו ובתוך כל בירורים לבטלו מתוך כל המלל הזה התוודעתי
לעסקנים שליחי דרבנן ח"כ מאגודת ישראל וכן מש"ס שמנסים להגיע לאיזה שהיא נוסחה מוסכם (אחרי שיחרור הקיטור הראשוני) כדי שכן יהא אפשרות להתפלל במנין ולא לסכן את עצמם וק"ו לא את האחרים ובהגברת הפיקוח שבכל מקרה נכנס כבר לפעולה והולך להתחזק בימים הקרובים
אפשר יותר פרטים על הנוסחה, או שזה עוד בדיונים?
ואנחנו ממש מודים לך על המידע המשמח...

• הוסף לסימניות
קיבלתי דו"ח כזה בבית שמש
האם יש למישהו דרך לעזור?
במטותא, לא אכנס לענין אם מגיע או לא וכו'...
מה שבטוח, הבוקר בבית שמש הגיעו כוחות משטרה מתוגברים עם מפקדים רמי דרג, הם היו מעוניינים להראות לציבור את נוכחותם ושירגישו את נחת זרועם.

רק חבל שהם נזכרו להגיע באיחור כ"כ, אחרי שכמה עשרות מה"מחויבי בידוד" הסתובבו בעיר חופשי במשך השבוע האחרון.
הרי כולנו כאן בבי"ש שמענו את הסיפור עם המשפחה בבן איש חי 35...
ולמרות תלונות לכל הגורמים הרלוונטיים, לא נעשה דבר בענין, וד"ל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומה יקרה לאחר שיפקע הצו?
חושבת שהם יגיעו לנסר את הדלת?
המתפללים יביאו מישהו לנסר את הריתוך.

לא זה הבעיה.

• הוסף לסימניות
אין שום דרך להסביר
סוגרים מוסדות חינוך, סוגרים ת"ת, סוגרים בתי כנסיות ומקוואות
סופרים פתוחים
למה? כובע
לא שמעתי הסבר מאף אחד
תשאל את תושבי ניו יורק למה ,אני לא יודע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפי התמונות אנשים התפללו בחוץ!
הם נעלו כי בחוץ לא התפללו לפי הכללים
לא הבנת את הטריק,
מתפללים בחוץ, ולומדים בפנים.
כי מכתבי הרבנים התייחסו בעיקר לתפילות.

כך בבתי כנסיות רבים. חלקם עם התחכמויות של מחיצות בריזנט להסתרת הפתח הפתוח.
לא יודע לגבי כל בית כנסת ספציפי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה