פריפריה דחווווווף!!!! מתווך/ת תותח/ית לצפת

• הוסף לסימניות
אני כבר תקוע כמה חודשים עם דירת 5 חדרים בצפת והביקוש שם בקרשים (אולי בגלל המלחמה...) ובינתיים המשכנתא נוגסת בכל עוז ואין כיסוי...
פניתי ל2 מתווכים.
ובנוסף פרסמתי הרבה בעיר ומחוצה לה ועדיין לא זז..
התגמשתי במחיר..
נתתי אופציה לתוספת שיפוץ (הדירה משופצת חלקית)
בבקשה אם מישהו יודע/מכיר מתווך/ת שיודע/ת להזיז עניינים במהירות ממש יכול לעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
אני כבר תקוע כמה חודשים עם דירת 5 חדרים בצפת והביקוש שם בקרשים (אולי בגלל המלחמה...) ובינתיים המשכנתא נוגסת בכל עוז ואין כיסוי...
פניתי ל2 מתווכים.
התגמשתי במחיר..
בבקשה אם מישהו יודע/מכיר מתווך/ת שיודע/ת להזיז עניינים במהירות ממש יכול לעזור לי
תודה!
ישראל שוורץ 0527135625
שייקי גרדנר 0548311884

• הוסף לסימניות
אולי תפרטו קצת על הדירה?

• הוסף לסימניות
ישראל שוורץ 0527135625
שייקי גרדנר 0548311884
מכיר? מידיעה?
אולי תפרטו קצת על הדירה?
דופלקס 5 חדרים ברחוב מרכזי (שפרינצק) איזור חרדי קומה 3 מרפסת סוכה גדולה עם נוף להרים הקומה העליונה חדשה (בנו על הגג) קומה תחתונה משופצת חלקית
אם מישהו יודע אחד שמחפש כנ"ל אודה מאוד אם יפנה אותו אלי

• הוסף לסימניות
הילדה סובל מתווכת פצצה 0556832058
ויש גם את יוסי גפן (תיווך שמים) 0504130324

ומאד מומלץ לפרסם בידיעון ובצפת בתנופה...
יש גם משהו חדש בשם פרסומא זול ומאד מופץ טוב בבתי כנסת כל יום שלישי 0527698448

• הוסף לסימניות
פניתי ל2 מתווכים.
התגמשתי במחיר..
תודה!
התכוונת להשכיר או למכור?

• הוסף לסימניות

מחירי דירות בצפת​

לפי עסקאות בעיר

219​

דירות שנמכרו בשנה האחרונה

‏15,800 ‏₪ל מטר​

מחיר ממוצע למ"ר

3.25%​

תשואה שנתית

חדרים

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים דירה השאלה איפה בשפרינצק 0548491138

• הוסף לסימניות
יש מתווך תותח...מקום שני בכל טבריה שעובד גם עם צפת....
שלומי אהרונוב
0508760000

• הוסף לסימניות
להשכרה (כתבתי בתווית וגם המחיר יכול לרמז...)
המתווכים הנ"ל הם גם לשכירות?
לא ראיתי את התווית, ובהודעה הפותחת לא רימזת.
תפרסם בידיעון.

• הוסף לסימניות
אולי עם קצת סטיילינג לדירה תצליח להשכיר בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה